Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kapcsolatban élők, keresett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élők, keresett már fel titeket ex-szerető sok idő után?

Figyelt kérdés

Mit léptetek?

Feltételezve, hogy le lett zárva anno, de olyan nem túl önkéntes alapon.

2021. ápr. 3. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete volt, hogy megkeresett egy férfi, akivel kb 2 évvel ezelőtt volt viszonyom (Mindketten szinglik voltunk, nem csaltunk meg senkit), miközben alig egy hónapja szakítottam a párommal, akivel már hónapok óta szenvedtünk csak, de még egy fedél alatt éltünk. Végül nemet mondtam a volt szeretőmnek, mert közben megismertem valakit, akivel előző este feküdtem le egy nagyon görbe estének köszönhetően és akivel hetek óta próbáltuk megtartani a távolságot.

Mondanom sem kell, hogy nem így képzeltem el ezt az évet és még csak 3 hónap telt el... Kicsit bánom, hogy nem tidtam tartani magamat, de a volt barátom több, mint 3 hónapja nem ért hozzám, többek között ezért is szakítottunk.

2021. ápr. 3. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Ne bánd, egyszer élünk :D

De amúgy ha nem lett volna új, mit reagáltál volna?

2021. ápr. 3. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem a napokban keresett meg egy férfi, akivel a mostani párom előtt voltam együtt viszonylag sokszor (majdnem 6 hónapon keresztül rendszeresen). Akkoriban én szingli voltam, ő viszont nem. Akkor lett vége köztünk mindennek, amikor megtudtam hogy szerető lettem. A szex nagyon jó volt, de nem tudtam elviselni hogy egy ilyen dologról hazudott.

Nemet mondtam neki, mert most van párom és minden jó köztünk, nincs szükségem másra. Ha nem lenne párom szerintem akkor is nemet mondtam volna, mert nem tudok megbízni benne, amiért ezt tette.

2021. ápr. 3. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Valószínűleg belementem volna, mert nagyon jó volt vele az ágyban és ő is megint szingli lett, de az a helyzet, hogy teljesen kész vagyok ettől a másiktól, annyira vonzodom hozzá, bár vele még össze kell csiszolodnunk. Sajnos a volt barátom nagyon elhanyagolt ezen a téren és emiatt nagyon bizonytalan és szorongó vagyok. Nem tudom úgy elengedni magamat.
2021. ápr. 3. 23:32
 5/6 A kérdező kommentje:

3. Elég gerinctelen húzás volt tőle, nem csodálom

4. Szerintem ezen ne pánikolj :) Volt barátodat meg ejtsd le

2021. ápr. 3. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze. Lezárva maradt.
2021. ápr. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!