Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel szokás csókolozni? Az nem túl intim? Mit gondoltok a csókról az igazi csókról, ami vad és szenvedélyes😊
szerelmet nem érzek ezt már kifejtettem korábban, a stílusa miatt.. az, hogy egy pár legyünk távol áll tőlem.
De a szexkapcsolatban az ösztönök, a vágyak dominálnak, az pedig elég erős kettőnk között:)
Jó hát akkor nem szereted....
csak jó odabújni hozzá, megsimogatni, megölelni, nagyokat szexelni...értem én.
ha olyan durva lenne a stílusa ezekre se vágynál
#62 es, én is foglalt vagyok:)
#63 csak szexkapcsolat, valamint a párkapcsolat nagyon más.
szexben nem beszélgetni kell az élet dolgairól, a lakásról, a gondokról.. arról hogy mi lesz holnap...stb. ott csak egymásnak vagyunk.
Csak arra a pár órára igazán kívánatosnak és igazán nőnek érzem magam, és egymáséi vagyunk! Ösztön ahogy valaki korábban már írta..azért simogatás, bújás nem nagyon van. Vadul egymásnak esünk és érzem a kisugárzását, érzem hogy akar, hogy kíván és ettől beindulok:)
Elég szar lehet így szeretősdizni.
Én voltam szerető, elég sok beszélgetés, ölelés, bújás volt.
Máshogy nem is értem mi értelme?
65 ös, fejtsd ki hogy mit értesz hobbi alatt?
Az én értelmezésembem az olvasás, úszás, szabadidős tevékenysegek tartoznak ide.A szex nálam nem ilyen kategória.A szex az szex a másikra vágysz a testére, az érintésére🙂😊😁😁
#67, ha van párod tudod a választ.Ő mást ad szexuálisan mint egy szerető.
Nem kell részletezni.
ha van párod tudod a választ.Ő mást ad szexuálisan mint egy szerető...
Magyarán a pároddal unalmas a szex de mivel kedves és rendes fickó, nem akarod ott hagyni :))
Elég baj, ha olyannal vagy, és olyannal vagytok a legtöbben, akikkel nem működik megfelelően a szexuális energia, és inkább félre b..sztok :)
gratulálok!! további jó hazudozást!
Remélem a lelkiismeretetek nem hagy nyugodni majd sírig :-) ja bocs, nektek nincs olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!