Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel szokás csókolozni? Az nem túl intim? Mit gondoltok a csókról az igazi csókról, ami vad és szenvedélyes😊
Szexualisan vonz, szerelmet nem érzek iranta. Testi vonzalmat igen😃 mert izgat, iszonyatosan!!
En nem csókoltam meg, csak ő vadul engem..
Ritkan látom ezért jár a gondolataimban
Egyem a szíved :) És tudod minek az előszobája iszonyatos testi vonzalom?
Kitalálod szerintem :)
Nem kell sok hozzá, még két jó szó, kiderül, hogy jófej, megnevettet, kedves, jó vele beszélgetni, és szia
Ott leszel ahol én ;)
Emberfüggő kinek mi fér bele egy szeretői kapcsolatba.
A szeretői kapcsolat nagyrészt csak szexről és több, mint barátságról szól, de kevesebb mint kapcsolat, kötöttségek nélküli.
"Szexualisan vonz, szerelmet nem érzek iranta. Testi vonzalmat igen😃 mert izgat, iszonyatosan!!"
Erre lehet azt mondani, hogy egyelőre te is csak így tekintesz rá, viszont hamar át is lehet billenni a másik oldalára.
Meg oké, hogy testileg vonz, meg izgat, de ha megismered magát az embert is, akkor talán már érzelmek is lehetnek.
Miért akarjátok megmagyarázni azt, hogy Ő mit érez? ... Ezt csak Ő tudja :)
Van brutális testi vonzalom, szerelem és érzelmek nélkül is, hahó...
jó na :)
lehet másképp definiáljuk a dolgokat.
Brutális vonzalom nem jön szembe az emberrel minden héten. Épp ezért különleges, megfejthetetlen érzés.
Minden szerelem vonzódással kezdődik normál esetben.
Szóval ha jön egy igazi , mindent elsöprő vonzalom, az mikor álltok egymással szemben és azt mondod húha, én most itt magamévá teszlek, na ott már valóban egy-két lépés a szerelem
Persze előfordulhat hogy nincs hová fejlődnie, de ilyenkor az van, hogy a másik személyisége taszító. Mert önmagában talán a szexuális vonzalom az egyetlen ösztönből jövő érzés, amihez nem kell semmi más feltételnek teljesülnie. Még utálhatod is, de attól még meglesz a vonzalom.
Viszont ha az illetőt megismered és mondjuk öt szónál többet nem tudsz vele váltani, na az vágylohasztó lesz.
Viszont ha egy ilyen, igen ritka vonzalom mellé társul, hogy a másik még emellé kedves, udvarias, jófej, okos bla-bla-bla, akármi , nos hát mi más is a szerelem?
Mert szerintem a szerelem az az mikor valakihez vonzódsz kívül belül de úgy igazán.
#37 "Persze előfordulhat hogy nincs hová fejlődnie, de ilyenkor az van, hogy a másik személyisége taszító. Mert önmagában talán a szexuális vonzalom az egyetlen ösztönből jövő érzés, amihez nem kell semmi más feltételnek teljesülnie. Még utálhatod is, de attól még meglesz a vonzalom."
Megmondom őszintén a természete, a stílusa miatt nem tudnék vele lenni. Hosszú távon biztos nem.Utálni nem utálom mert én elfogadó jellem vagyok:)
Ösztönös a vágyakozás, ezt tökéletesen leírtad.
Mikor először csókoltam meg a szeretőmet, lefagyott. Mint egy rendes randi első csókja. Utána nem eresztettem. Még most is emlékszem a csókja ízére.
Bánhatja is, mert ő is az enyémre
Egy csók, az csók. Ott csend van, némaság
Nincs más, nincs külvilág csak a másik ajkai
Szexelni bárkivel tudsz, de úgy, tényleg úgy megcsókolni valakit, hogy érzelmek legyenek benne, nem. Ezt mindkét fél érzi.
Egy igazi csókba belefeledkezel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!