Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legtöbb újgazdag családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb újgazdag családos férfinek van szeretője, mi ez az új szokás?

Figyelt kérdés

A tág ismerősi körömben a legtöbb újgazdag, tehetős férfinek van legalább egy vagy több szeretője. A feleség pedig otthon inkább szemet huny avagy “amiről nem tudsz nem fáj” elvet vallja. Kiengesztelésül kap egy drága karórát, táskát, autót, ékszert, utazást és a családi béke sértetlen marad amíg apuci félreqr rendszeresen.

Megdöbbentő, hogy akinek van pénze (gyorsan lett neki) a BMW X5, medencés családi villa mellé tart egy ribit is. A gerincesség és a hűség csak a szegény átlagos férfiak körében divat vagy nekik nem telik egyszerűen házasságon kívüli kapcsolatra (ennek van egy anyagi vonzata)?

2019. júl. 7. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Primitív körben mozogsz. Ebből mást leszűrni nem lehet.
2019. júl. 7. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem új szokás. Nem olvastál történelmi önéletrajzokat?

Eszébe sincs válni, vinné a cég felét az asszony, plusz fizethet gyerektartást. Bizonyos körökben az is számít, hogy tisztes családapànak kell látszania.

Egyébként ilyenkor 99%, hogy a feleség is tart egy kis hancúrkandúrt, csak ő penisz...ízé...tenisz oktatónak vagy jóga tanárnak hívja, hogy ne legyen feltűnő.

2019. júl. 7. 22:48
 3/8 A kérdező kommentje:

De olvastam és tudom, de megdöbbentő számomra és kiemelem számomra hogy ha valakinek elkezd futni a szekere a luxuskörlumenyeit kiegészíti egy szeretővel.

Mintha a feleség egy nulla lenne vagy mintha az másik lyuk többet tudna adni.

2019. júl. 7. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
A szegeny ferfiak is szoktak felredugni. A felrelepes nem anyagi helyzettol fugg. Bar teny, hogy a gazdag pasiknak konnyebb kiengesztelni az asszonyt utana. A szegenyek hatrannyal indulnak ezen a teren
2019. júl. 7. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
És akkor mi van? Fenntartja a családot, a gyerekek normálisan nőnek fel. Mi van akkor ha néha megdug egy-egy fiatal csajt? Komolyan, kit érdekel? Mindenki boldog. 2019 van, nem 40 év a várható élettartam mint amikor a házasság intézményesült, és egyszer élünk. Én tuti hogy olyan lánnyal kötöm csak össze az életem aki nem várja el hogy életem végéig rá se nézzek másra.
2019. júl. 8. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Valaki légy szíves árulja el, hogy lehet Magyarországon ilyen könnyen meggazdagodni, hogy tapsikolva tudnak aztán zsák számra ingatlant meg bömbiket venni, mindezt pedig pár éves karrierrel. Légyszíves áruld el, én komolyan tudni akarom. Ha sikerül, fizetem az irigyelt kváidat is, csak szeretném tudni hogy lehet mégis pár év alatt valaki milliomos.
2019. júl. 8. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Engem is inkább ez a része foglalkoztat a kérdésnek :D
2019. júl. 8. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:
37%

#3: A másik annyit tud adni, hogy másik lyuk. Egy nő lehet akármilyen szép, kedves, házias, lehet egy istennő az ágyban, és mélytorkozhat naponta ötször, egyet akkor se fog tudni megadni: az újdonság varázsát.

A másik oldala, hogy egy csóró negyvenest messzire kerülnek a fiatal csajok. De egy jól menő vállalkozó az más. Arra rárepülnek az ilyen kiscsajok, egyáltalán nem zavarja őket, hogy családja van, csak a punciért cserébe kapjon valami szépet és drágát. Egy ideig tud csak a legtöbb férfi nemet mondani, de ha egy csini fiatal punedli kitartóan zsong körülötte, akkor idővel úgy is beadja a derekát. Olyan pasas nem született, akut ne lehetne elcsábítani.

2019. júl. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!