Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Tipikus Női szokás? Többi Lent
Figyelt kérdés
Barátnőm párhuzamosan folytatott szexuális kapcsolatot a kapcsolatunk alatt egy évig mással. Egyenlőre kibékültünk de nem meghunyászkodik hanem folyamatssan visszatámad alaptalan dolgokkal mint például,biztos volt nekem is mellette más,amikor lementem a boltba vásárolni,tovább voltam fél órával biztos találkoztam valakivel,és ilyen viccesnek mondható dolgok vagyis inkább röhelyesnek mondható dolgokkal támad vissza. Igy is nem nagyon lehetne tullépni ezen a dolgon de hogy még ilyen szemtelen igy valoszinű hogy visszakapja mert egyébként sem érdemel mást,ha neki járt az hogy kirucanjon akkor nekem is mivel amit az egyiknek szabad azt a másiknak is ugy vélem. Ha belátta volna hogy egy gusztustalan dolgot tett akkor még talán talán megoldható lenne a dolog de hogy ilyen gusztustalan modon mindent kitalál igy nem,de hallottam sokszor hogy ez ilyen női vonás hogy a másikat visszatámadjuk és az ugy jó pedig csak olaj a tűzre,volt valaki hasonló szituban? vagy csak nekem ez egy egyedi helyzet? köszi a hozzászolásokat!2019. szept. 23. 09:35
1/12 anonim válasza:
Nem, ez tipikus uniszex gerinctelen bunkó szokás.
Férfiaknál, nőknél egyaránt előfordul, szerencsére bőven akad kivétel.
2/12 anonim válasza:
Mint 2 hülyegyerek.. ő nem vállalja a felelősséget, temeg a "neki is akk nekem is". Pont összeilletek, csaljátok egymást orrba szájba és hibáztassátok a másikat :)
3/12 anonim válasza:
Ti egyáltalán miért vagytok együtt?
4/12 anonim válasza:
Nem.De azt nem értem miért vagy még vele?
6/12 anonim válasza:
Az tipikus férfi vonás, hogy ahelyett, hogy hagynád a francba, lesüllyedsz a szintjére, és hisztizel, mint egy ovis, akinek elvették a nyalókáját?
Nem, nem az. És inkább te se tedd. Hagyd el, felejtsd el a kicsinyes, hülye bosszút, és emelt fővel kezdj el olyat keresni, akivel boldog lehetsz.
7/12 anonim válasza:
Hát ha ennyi tiszteletet nem vívtál ki magadnak, magadra vess. Pontosan látszik hogy álltok egymáshoz, te simán vele maradsz egy éves megcsalás után??
8/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül női viselkedés, nem egy férfitől láttam ezt. A barátnőd se a neme miatt egy kettős mércés, hazug, takonygerincű lotyó, hanem azért, mert emberileg egy nulla. Téged is minősít egyébként, hogy ezek után még vele vagy, nem lehetsz sokkal jobb.
9/12 anonim válasza:
A legjobb védekezés a támadás!
10/12 anonim válasza:
rossz választás. Nyilván próbál lehúzni a saját szintjére, hogy kontroll alatt tartson. Ha partnerre van szükséged, akkor nem ő a te eseted. Azért is csalt meg, mert nem tartott partnernek. Ebből kifolyólag ismét meg fogja tenni, amikor lehetősége lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!