Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez Tipikus Női szokás? Többi Lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez Tipikus Női szokás? Többi Lent

Figyelt kérdés
Barátnőm párhuzamosan folytatott szexuális kapcsolatot a kapcsolatunk alatt egy évig mással. Egyenlőre kibékültünk de nem meghunyászkodik hanem folyamatssan visszatámad alaptalan dolgokkal mint például,biztos volt nekem is mellette más,amikor lementem a boltba vásárolni,tovább voltam fél órával biztos találkoztam valakivel,és ilyen viccesnek mondható dolgok vagyis inkább röhelyesnek mondható dolgokkal támad vissza. Igy is nem nagyon lehetne tullépni ezen a dolgon de hogy még ilyen szemtelen igy valoszinű hogy visszakapja mert egyébként sem érdemel mást,ha neki járt az hogy kirucanjon akkor nekem is mivel amit az egyiknek szabad azt a másiknak is ugy vélem. Ha belátta volna hogy egy gusztustalan dolgot tett akkor még talán talán megoldható lenne a dolog de hogy ilyen gusztustalan modon mindent kitalál igy nem,de hallottam sokszor hogy ez ilyen női vonás hogy a másikat visszatámadjuk és az ugy jó pedig csak olaj a tűzre,volt valaki hasonló szituban? vagy csak nekem ez egy egyedi helyzet? köszi a hozzászolásokat!
2019. szept. 23. 09:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A lyuksógorral nem konzultálnád meg a dolgot hogy mégis mi volt a full sztori? Hátha még egyéb érdekes dolgokat is megtudnál a "barátnődről"...
2019. szept. 23. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják mindenki önmagából indul ki. Ez igaz. Gondolj bele, azért csalt meg mert kivetítette rád saját magát. Ha ő távolabb van fél óránál tőled, akkor félrelép(ne). Saját maga kivetülése van rajtad. Próbálja rád nyomni, hogy azért csinálta mert te.... mert te ilyen olyan... Tehát a barátnőd érzelmileg egy nulla. Próbál téged is lenyomni a szintjére, hogy mert te... Tudod kik csinálják ezt? Az önbizalomhiányban szenvedők. Ha ez túlzottan eluralkodik rajta, akkor nárcisztikus vonásokban nyilvánul meg. Ő csak azért tette mert te, minden a te hibád, semmi sem az őnszánából történik, ő mindig csak úgy cselekszik ahogy te. Az már más kérdés, hogy te nem tettél ilyet, sőt lehet meg sem fordult a fejedben, de ő nem látja a valóságot, s nem is akarja látni. Figyu, ha jót akarsz kerüld el minél messzebbre. Holnapután meg majd azzal jön, hogy ő azért lopta el a pénzed, mert neki jár, mert te ilyen olyan, nekeda sült galamb repült az öledbe, vagy akármi, s egyébként te is ezt tetted volna, stb... Onnan szedem ezeket, mert volt sajnos egy hasonló hárpiával dolgom, s mivel még vele vagy, vszínű van lelkiismereted, hogy ó szegény megbántottam, mit tehettem amiért szegényke ezt tette, nem tudta h cselekedjen, miattad van ez is, stb... elkezded magad okolni (már elkezdted, hisz vele vagy még mindig), s lenyeled az egészet. Majd jön egy másik dolog, megint ugyanez lesz, megint lenyeled. Egyre többet fog megengedni magának, s te ezt észre sem fogod venni. Te csak nyelsz nyelsz, ő pedig csak kihasznál kihasznál. Van értelme? Tartsd már magad annyira, h nem hagyod ezt. Tök mind1 mit mond, szürke kő, hátat fordít, nem foglalkozni a véleményével. Másik példa: tök mind1 mit mond egy gyilkos, hogy azért lőtte fejbe a szomszédot, mert azt hitte h ő is le akarja lőni, ezért neki joga volt erre. Épp elméjű emberek között ilyen nincs, nem lövöldözünk, ha meg igen vállaljuk a felelősséget.

32f

2019. szept. 24. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!