Tipikus magyar szokás alátenni a másiknak, és irigykedni hogy annak már mije van/ mit ért el?
Annyi de annyi ilyen emberrel találkozom -nem is rólam van szó feltétlen hogy rám lennének irigyek- és annyira unom, nyomasztó és szomorú is ez...az ember egyáltalán nem beszélhet magáról mert pl egyből kibukhat valami h ahá! ennek ez és ez könnyebb az életben. úgyhogy bass7a is meg magát.
Hallom és ismerősök is mondják pl külföldön nem is szólalnak meg magyarul a magyarok ha honfitárs mellett állnak pl metrón/ buszon... mert csak a gond van velük.
Miért kell ilyen fantasztkusan viselkedni egymással??
Nem, szerintem nem. Ugyanúgy alátesznek másoknak is, csak Magyarországon úgy hozta a történelem, hogy nem sikerült akkora rétegnke meggazdagodnia, és eljutni arra a társadalmi igazságra -- amit elmméletben mindenki tud --, hogy a pénzből valójában nem tudsz semmit megvenni.
Amúgy azzal, hogy nems zólalnak meg a honfitárs mellett magyarul a buszon/metrón/bármilyen msá közlekedési eszközön, szerintem magukat is lejáratják, mert hiába voltak eddig negatív tapasztalataik, nem jelenti azt, hogy Magyarországon nincsenek jó emberek.
Amúgy nem tudom, hogy a magyaroknál mennyire érvényesülhet, hogy genetikailag ilyenebbek vagy olyanabbak vagyunk, mert eléggé kevert nép vagyunk. Persze biztos van egy törzse a népnek, akik ugyanonnan származnak.
Nem. Az a tipikus magyar szokás, hogyha találkozol valami igazságtalansággal vagy egy bunkóval, felteszed a kérdést, hogy ilyen-e a magyarság. Elég csak megnézni, hogy ilyen a magyar mentalitás, ez megy Magyarországon és ilyenek a magyarok típusú kérdést pakolnak fel, akár heti szinten.
Szóval nem kedves kérdező, nem tipikus magyar szokás, hogy keresztbe teszünk a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!