Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha elveszítettem azt aki a világot jelentette számomra?😔 26N
Volt egy párom (29F) már 3 éve együtt voltunk, nagyon szerelmes voltam belé, és még valamilyen szinten vagyok is. Teljesen boldog párkapcsolatban éltünk, legalábbis részemről minden tökéletes volt, vele terveztem a jövőmet is. Egyáltalán nem élt kicsapongó életet, ahogy én sem. Viszont... Most valami megváltozott. Elkezdett furcsán viselkedni...úgyértem..Késő este járt haza, alig beszélt velem, és olyan...rideg volt... Éreztette velem, hogy valami baj van. Persze én megkérdeztem hogy mi a baj, mi történt...De azt mondta hogy fáradt. (Máskor is fáradt mégse ilyen) Aztán...Teltek a napok...Egyre többször volt ilyen flegma rideg...Zavart nagyon. Kezdtem rosszul lenni miatta, sírtam sokat. De nem előtte, mert nem szerettem volna gyengének tűnni... Aztán egy közös ismerősünk mondta nekem, hogy látta őt egy lánnyal. Igen, egy lánnyal. Nem egy nővel...És kicsit megijedtem de gondoltam hogy...ő úgyse tenne ilyet, viszont az az ismerősünk meg nem hazudna nekem soha. Szóval rá is kérdeztem nála. Majd bevallotta, hogy viszonya van egy 15 éves lánnyal. Na most én ezek után annyira megzuhantam lelkileg, hogy napokig nem ettem semmit, nem mozdultam ki, dolgozni nem jártam be, és olyan voltam mint aki megszűnt létezni. Ő meg mintha mi sem történt volna, élte tovább az életét. Hihetetlenül rosszul esett ez nekem, le sem tudom írni mennyire... Azóta is nagyon fáj. Rá nem ez vall!! Ő sosem kezdett ki fiatallal. Miért nem voltam elég jó neki? Mit tegyek most?
Neharagudjatok hogy egy regény lett, ki kellett beszélnem magamból mert megfolyt belülről... Negatív hozzászólók kerüljenek kérlek, így is nagyon fáj ez az egész... 26N
Erre sok pozitivat nem lehet mondani=(
Örülj annak, hogy még most derült ki, nem akkor, mikor már házasok vagytok, gyerekekkel, hogy ilyen....
20/L
Szia, nem okoskodásnak szánom és nem is tudok jó tanácsot adni, mert még sosem voltam ilyen helyzetben.
De mindenesetre az biztosan mondom, hogy semmiképpen ne hibáztasd magad.
Fáj sajnos és fájni fog még amíg bele nem törődsz, de utána könnyebb lesz.
Gondold egy csodás fejezetnek azt a 3 közös évet, de zárd le. Sajnos ennyi volt nektek megírva.
Legyél hálás, hogy most derült ki, és ne bánkódj mert, ha ilyen, hogy 15 évesekkel jön össze akkor többet érdemelsz.
Mivel férfi és nem élt kicsapongó életet így lehet rátört az az érzés, hogy nem élte ki magát.
Összességében csak foglald el magad és adj magadnak sok "én időt", és mint nő a nőnek mondom nem éri meg ilyen férfi után bánkódni.
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszát! ☺
2. Igen, szakítottunk...
Ne gondolkodj azon, hogy nem voltál-e elég jó neki, csak magad kínzod.
Ilyenkor olyan mintha kiszakadnál a világból, és mintha kívülről figyelnéd magad, és az életed romjait. Szar.. nagyon. De a legjobb amit tehetsz, hogy szép lassan megpróbálod újra építeni az életed. Kijelölsz kis célokat, és azokra koncentrálsz, hogy eltereled a figyelmed és egyszer csak jobb/jó lesz.
Sajnálom, hogy így lett vége.
Magadat ne hibáztasd, ez csak is őt minősíti, és ettől sokkal jobbat fogsz találni.
Soha nem fogom megérteni miért kell megcsalni a másikat.
Fel kell dolgoznod a szakítást, ami lehet hosszab folyamat lesz. Igyekezz magadra figyelni, sport tud segíteni valamit.
Megunt, lecserélt egy fiatalabbra.
Rántsál vàllat, és irány a társkereső oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!