Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha elveszítettem az igazit?
Figyelt kérdés
Nem voltunk együtt. De benne találtam meg az igazit. Nem kiváncsi rám. És most depressziós vagyok.2020. júl. 30. 10:46
1/15 anonim válasza:
Sok "az igazi" létezik, majd találsz másikat.
2/15 anonim válasza:
Vedd fel vele a kapcsolatot, és egy köztes megoldást találjatok ki. Ami egyik érdekét sem sérti, és egyikőtök kapcsolatát sem befolyásolja.
3/15 A kérdező kommentje:
#2 Már megvolt. És nem akar közös jövőt.
2020. júl. 30. 10:50
6/15 anonim válasza:
Próbáld úgy felfogni, hogy az igazi nem létezik. Legalábbis nem Ő volt. Rengeteg sorozat és film üzeni azt manapság hogy az igazi létezik és csak rád vár. Ez egy jedielmetrükk :D
7/15 anonim válasza:
3 Én ismeretségi-baráti szinten gondoltam a kapcsolatfelvételt, nem párkapcsolat szinten.
8/15 anonim válasza:
#2 Te kiről írsz? Hisz a kérdező nem írta, hogy kapcsolatban lennének, bármelyikőjük is.
9/15 anonim válasza:
Miért veszítetted el?
Mi történt?
10/15 anonim válasza:
Egyetemes törvény, hogy akinek kell, az az életedbe fog lépni. Akinek nem kell, az nem marad az életedbe. Nekem is volt vagy 3 "az igazi". Aztán rájöttem, hogy egyikkel sem illettünk úgy össze, mint aki végül a feleségem lett. Az idő segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!