Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ilyen esetben lehet még esélyem egy közösségben, vagy ezzel elveszítettem a "renomémat"?
Volt egy lány, aki tetszett, nagy nehezen meg is tettem az első lépést, és jól is alakult minden. Azonban nem lett köztünk semmi mert sejteni kezdtem, hogy mennyit is ér ő valójában. Erről úgy gondoltam senki sem tud semmit, azonban mint kiderült mégis... Mindenki pletykált már rólunk, utóbb megtudtam csak az nem húzta meg, aki nem akarta.
A legrosszabb, hogy engem nem ismernek valójában, és én komolyan gondoltam ezt, eszem ágában sem volt, hogy ő ilyen. Nem tudom miért épp őt szúrtam ki mert van más is, aki bejön, most már azonban attól tartok, hogy ha valakihez is közelednék azt gondolná, hogy megint csak egy lyukat keresek, ezért úgy is viszonyulnának már hozzám, és le is lennék koptatva.
Jól látom a dolgokat?
Igen, ez is benne van a pakliban, hogy azt gondolja a lány, hogy ha vele nem jött össze akkor most már jó vagyok én is...
Abszolút meg is értem ha ezt gondolja, logikusan feltételezheti, hogy így van, de az igazság nem mindig ennyire egyszerű. Ahogy most sem így történik.
Tetszik más valaki is, de most már vagy egy nagy baleknak vagyok nézve, vagy egy nyomoréknak, aki minden csajjal kavarni akar, vagy a kettő kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!