Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy éve elveszítettem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve elveszítettem az állásomat. Párom ma beismerte, hogy az ő keze van benne. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgoztunk párommal, ott ismerkedtünk meg. Egy évvel ezelőtt közös megegyezéssel távoznom kellett a cégtől, mondván: úgyis fel akartam már mondani. Ez igaz is, ott akartam hagyni azt a helyet, de előtte keresni akartam másik munkát. A mai napon délelőtt találkoztam a volt főnökömmel és kiderült, hogy párom adta alá a lovat neki is és a főnökhelyettesnek is, hogy szűnjön meg a munkaviszonyom. Hazaérve kérdőre vontam páromat, aki bevallotta, hogy ez így volt, elárult és hátba támadt, ő beszélte tele a felettesek fejét. Kifejezett indoka igazából nem volt, gondolok itt üresedett magasabb beosztásra vagy ilyesmire. Ti mit tennétek a helyemben?

Én 28/F, Ő 25/L.

2021. jan. 23. 16:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Ez még kérdés? Ebben a pillanatban már nem lenne a "párom".
2021. jan. 23. 16:49
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Ki kéne deríteni, hogy miért csinálta valójában. Azt mondod úgyis fel akartál mondani, csak vártál egy jobb lehetőségre. Lehet ő lendíteni akart ezen, mert nehéz úgy új munkát találni, hogy nem hajt a szükség és koncentrálsz rá ezerrel. Ez is nagyon gáz és a hátad mögötti sunyi intézkedés, de legalább a jó szándékot lehet sejteni mögötte. De nem tudom... én mindenképp kiakadnék, mert ilyeneket ne szervezkedjen senki a hátam mögött, kéretlenül. Ki tudja miben hazudott vagy tett alád még.
2021. jan. 23. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Szakítanék. A párom a társam, akinek az a feladata, hogy támogasson, segítsen. Most pont az ellenkezőjét tette. Ha az áskálodása miatt kellene távoznom egy cégtől, en nem tudnék többé bízni benne. Ez nem támogatás a munkahely-váltásban.
2021. jan. 23. 16:51
 4/14 anonim ***** válasza:
98%

Mindenképp szakítanék, méghozzá azonnal.

Nem csak azért, mert velem volt szemét, hanem azért is, mert aki ilyen aljas jellem, arra nem tudnék társként tekinteni.

2021. jan. 23. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
28%

Ne adj az itteni válaszolók tanácsára, hiszen nem az ő bőrük van a vásáron!

Tudod - egy kibicnek semmi sem drága.

Nem írtad meg, hogy ezt miért tette? Netán akadt a nődnek másik férfi ott helyben?

Saját magad tedd mérlegre a nő jellemét: megtenné-e ismét, olyannak ismered, aki máskor (másban) is hajlandó lenne alád fűteni?

Ffi.

2021. jan. 23. 16:52
 6/14 Savlekotő ***** válasza:
97%

Lehet ott a szerető és zavartad őket.. Ez nem egyenrangú kapcsolat köztetek az fix... Nem vagyok minden csiri csuriért szakítást kiáltó,de ez nagyon gáz.. Lehet itt még lesznek meglepetések számodra...

70F

2021. jan. 23. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Semmi oka nem volt? Kevés az infó! Nem lehet, hogy szociopata a társad? De ez csak egy kérdés, mivel nem tudunk bővebb infót a dologról, csak nekem ez is eszembe jutott arról amit írtál.

Én biztos nem maradnék olyannal, aki árt nekem. Neked ilyenre van szükséged?

Ezt neked kell tudni.

2021. jan. 23. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Eddig a pillanatig lett volna a párom. Nem tűröm a hátbatámadást, pláne ha ezzel függő helyzetbe hoz (mert gondolom az állásod elvesztése után ő tartott/tart el)
2021. jan. 23. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:
30%

Az a fő kérdés, hogy miért tette? (Másik pasi van a munkahelyen és útban voltál, vagy csak elege volt, hogy tétovázol, és gondolta így gyorsabban szerzel számodra ideálisabb állást, stb.)

Amúgy én nem reagálnám túl, nálam a családom vág mindig alám, de egyrészt már annyira megszoktam, hogy röhögök rajta, másrészt életképesebb lettem mint a többi ember, és ezért valahol hálás lehetek...

A napokban is megbüntettek parkolás miatt, otthon kérdezem Anyumtól (közintézményben dolgozik), hogy nálatok le lehet dolgozni közmunkán? Erre Anyum: "Igen... de Te nem fogod!" Mondom: "Ok, rendben, megoldom." Barátnőm nagyot nézett, aztán röhögött :)

30/F

2021. jan. 23. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Ez akkor sem tűrhető el. Az biztos, hogy nem érdemes egy munkahelyen dolgozni, de az, hogy kirúgják miatta, az nem az elfogadható kategória.
2021. jan. 23. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!