Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve elveszítettem az állásomat. Párom ma beismerte, hogy az ő keze van benne. Ti mit tennétek?
Egy munkahelyen dolgoztunk párommal, ott ismerkedtünk meg. Egy évvel ezelőtt közös megegyezéssel távoznom kellett a cégtől, mondván: úgyis fel akartam már mondani. Ez igaz is, ott akartam hagyni azt a helyet, de előtte keresni akartam másik munkát. A mai napon délelőtt találkoztam a volt főnökömmel és kiderült, hogy párom adta alá a lovat neki is és a főnökhelyettesnek is, hogy szűnjön meg a munkaviszonyom. Hazaérve kérdőre vontam páromat, aki bevallotta, hogy ez így volt, elárult és hátba támadt, ő beszélte tele a felettesek fejét. Kifejezett indoka igazából nem volt, gondolok itt üresedett magasabb beosztásra vagy ilyesmire. Ti mit tennétek a helyemben?
Én 28/F, Ő 25/L.
Amúgy utolsó mond valamit. Nem épp leader viselkedés egy főnök részéről, hogy nem objektívan döntött, tehát nem szólt, hogy menj az irodába. Az sem leader viselkedés főnökként, hogy nem kezd el gyanakodni, hogy egy pár egy munkahelyen, és ok nélkül manipulálja a társ a fönököt, hogy bocsássanak el. Egy leader mindkét oldalt megkérdezi, hogy objektívan tudjon dönteni.
Na ezért volt a kérdés 7-esként.
El kéne gondolkodnod, ha tényleg nem csináltál semmit, nem ártottál se a párodnak se lelkileg, se sehogyan se, vagy a környezetedben lévő embereknek, nőknek, pasiknak, nem voltál se bunkó, se tiszteletlen, se tapló, se nem tapostál senkit csak azért hogy téged előléptessenek, se nem adódott jobb lehetőség, bár a jobb lehetőség meglétekor sincs joga ezt művelni a hátad mögött, akkor elgondolkoztató az a kérdés amin kérdezve gondolkodtam, hogy vajon kígyót melengetsz a melleden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!