Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszítettem a barátomat, vajon van remény, hogy vissza "térjen"?
5 éve együtt voltunk, az utóbbi idöben sokat veszekedtünk, szerinte miattam leginkább. Legalábbis ö ezt mondta, söt, mindent a képembe vágott, pedig próbáltam kezdeményezni, hogy beszéljük meg. El is költözött.
Úgy éreztem bármit tettem vagy mondtam az rossz. És mindig lelkifurdalásom volt a veszekedések után, lehet "jogosan", Tényleg sokat csesztettem. Az utóbbi idöben rettenetesen eltávolodott, én meg valamit tenni akartam. Eléggé bekattantam, hogy úgy éreztem egyedül nekem fontos ez az egész. Nem tudom, nem jól kezeltem, és tényleg sokat "sirtam" neki, veszekedtem vele, próbáltam megértetni magam vele. Attól voltam leginkább kiborulva, hogy teljesen passziv lett.
Szerintem végleg elveszitettem, pedig szeretem...
Három hete költözött el, én hivtam fel, de bár ne tettem volna. Iszonyat dühös volt rám, és, hogy hagyjam békén... Meglepett a reakciója.
Én szeretem öt, de nem tudom valaha vissza jön e...
Ez még friss.
Hagynod kéne őt. Nem hívni nem keresni.
Most pont van időd arra, hogy várj egy kicsit.
De azt mondom, hogy ha 2-3 hét eltelik és semmi nincs, nem keres akkor jobb ha elkönyveled magadban, hogy vége.
Nem érdemes erőltetni azt amit csak az 1-ik fél szeretne, ő meg maximum mert nincs más mert nincs jobb, mag próbáljuk meg de nem igazán érdekel reakciók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!