Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Küzdeni vagy hagyni menni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vok! kérdése:

Küzdeni vagy hagyni menni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány az életemben akit nagyon szeretek vagy szerettem. Ideáig már a létező összes módon és a képességeimnek a határait súrolva, bízonygattam hogy többet akarok nála puszta barátságnál. Úgy hittem és mondta is hogy tísztázódott benne a dolog hogy nekem komolyak a szándékaim iránta. Jól éreztük magunkat, úgy éreztem most az egyszer hogy talán rátaláltam a szerelemre amire vágytam de, tórtént és történik hogy nap mint nap próbál engem eltolni magától, egyik nap még szeret érez, második nap nem szeret és nem érez, a harmadik napon pedig nem tudja. Küzdök érte de őszíntén megvallom nektek hogy lelkileg is el vagyok fáradva, nem szeretnék már több fájdalmat ezzel a sok bizonytalankodásával, csak azt szeretném ha szeretne ő is úgyan úgy ahogyan én őtet. Nekem is jól esne ha látnám rajta azt hogy ő is próbál és tesz azért hogy beteljesedjünk, de eddig nem vettem észre rajta. Minden kis hibámat felemlíti és minden egyes nap elvesz egy reményt egy darabot az életemből, nem tudom azt hogy meddig leszek képes ezt folytatni, mert őszíntén fáj, fáj ha el kellene engednem de közben fáj az is hogy nem engedem el. Megéri nekem tovább küzdenem érte? A válaszaitokat köszönöm szépen. 20 éves vagyok.

2020. ápr. 13. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell elengedned, csak kicsit hagyd békén, hogy tisztázhassa magában az érzéseit.
2020. ápr. 13. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem így alakul ki a szerelem, és nem így viselkedik egy szerelmes lány - engedd el!
2020. ápr. 13. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A küzdelem 99%-ban csak az idős és az energiád rabolja az elől, hogy tovább tudj te is lépni. Nagyon ritkán vezet eredményre. Hagyd inkább!
2020. ápr. 13. 09:53
 4/10 anonim válasza:
100%
Szerintem ez a lány csak a figyelmet élvezi, amit tőled kap. Szórakozik veled. Biztosan kedvel, de egy szerelmes nő nem így viselkedik.
2020. ápr. 13. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a küzdelem iránti vágy a hollywood-i romantikus f*stalicska filmekből jön, ahol az ostoba emberkénk a milliomodik kosarazás, friendzone-olás és kihasználtság után is úgy véli, hogy márpedig akkor is megszerzi a lányt. Mit ad isten, az írók megadják neki amit kér, azt sejtetve hogyha lemész kutyába a másikért, akkor meglesz a jutalmad.

Természetesen ez csak egy szirupos hülyeség, egyszer-kétszer jó pénzt hozott a konyhára és onnantól szépen ömlesztették az ilyen sztorikat. A valóság nem ez, attól hogy te szeretsz valakit és tepersz érte, ő nem fog viszontszeretni.

Ez a lány a kétségbeesésed és a naívságod használja ki tökéletesen, annyira hogy már lelki fáradtságról beszélsz. Nagyon jól esik az egójának hogy leborulsz elé és persze az, hogy ő úgy csinál belőled hülyét ahogy akar.

Ha valóban lennének érzései feléd, akkor nem így viselkedne, illetve akkor már rég összejöttetek volna. Jó lecke legyen a jövőben, hogy ne engedd kihasználni magad és kutyába lemenni másnak, csak azért mert szereted. Viszont arra készülj fel, hogy hiányozni fog neki a csaholásod és a figyelem amit kapott, úgyhogy ha visszalépsz, lehetséges hogy keresni fog és megint megpróbál belőled hülyét csinálni azért hogy kihasználjon.

2020. ápr. 13. 10:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, megmondom most nektek őszíntén hogy elkeztem gondolkodni az írottak láttán. Ha a visszavonulást választom (ami most nagyon bennem van) akkor mégis milyen szavakkal írjam és mondjam el neki hogy azért éreztessem vele azt is hogy én szerettem és (nem nagy képüség) ő eldobott egy olyant aki tényleg szerette őt. Hogyan adhatnám neki ezt úgy át?
2020. ápr. 13. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Tök mind1, hogyan adod elő neki, nem fogja érdekelni. Eljátssza majd, hogy mennyire sajnálja a dolgot, de akkor oké, hagyjátok egymást békén.

Te először úgy fogod érezni, hogy megkönnyebbülsz. Aztán iszonyatosan fog hiányozni és sokat fogsz gondolni rá. Aztán hullámozni fogsz érzelmileg. Aztán eltelik pár hónap ès meg fog keresni téged. És ha tök hülye vagy, akkor újrakezdődik a dolog.

Határozottan mondd el neki, hogy te ezt érzed és vagy lesz köztetek vmi vagy vége. Esély sincs, hogy összejöttök. Sajnos tapasztalatból beszélek. Ugyanezt élem át...

2020. ápr. 13. 12:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudod rohadtúl igazad van, nagyon jól beszélsz. Én ha befejezem, akkor nem kezdeném vele újra ezt az egészet, azt hogy újra és újra fájdalmat okozzon nekem. De nagyon érdekelne a te történeted is, szívesen meghallgatnám egy privát beszélgetésben, persze ha vevő vagy rá, tényleg érdekelne te hogyan viseled és mit teszel
2020. ápr. 13. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Én a férjemet nem akartam. Volt egy szakitásom. Utánna nagyon akart engem. Nyomult jött, elmondta, mit szeretne. Kedves es figyelmes volt. Minden masnap jött stb. Komolyan nem akartam őt barátomnak. Amikor viszont egy héten csak egyszer jött, akkor elkezdett hianyozni. Mikor nem nyomult hianyzott a figyelme a kedvessége. Es ekkor nekem is elkellett kezdenem tenni valamit azert, hogy töbször jöjjön. Szerintem a kapcsolatnak szúksége van, hogy annyit tudj adni, mint kapni. Szerintem, ha tartassal csinálod, fisszafogod magad, hogy állandòan bizonyitsd mit jelent neked, fogja kersesni. Hagyj neki lehetőséget, hogy rájöjjön ki vagy neki. Vedd lazára, legyen benned tartás. Éreztesd vele, hogy van konkurenciája is, nem ő az egyetlen a földön. ( Nem a tegyük féltékennyé verziora gondoltam.) Találd meg az arany középutat. Ha szüksége van rád, légy ott, viszont hagyd hogy ő adja csak a szeretetét. Amit tud. De kihasználni se hagyd magad.

20 éve vagyok ferjemmel, akibe nem voltam beleesve, es nem bántam meg, es nem cserélném le.

2020. ápr. 13. 12:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bő és hasznos választ, mindenkitől. Nagyon fontolóra veszem azt hogy búcsút vegyek-e tőlle vagy mégse. De már érzelmileg nem vagyok képes ezt tudni folytatni. Akaratom, időm megvan hozzá, csak már erre a folyamatos "bántásra" nincs meg a szívem.
2020. ápr. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!