Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még remény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan beleszerettem egy lányba. El is mondtam neki, már amennyire ki tudtam fejezni hogy mennyire.

Annyit sikerült kiszednem belőle hogy fél bízni a férfiakban mert az előző párja csúnyán kihasználta. Azt mondja van még más is ami miatt nem jön össze velem, de nem mondja el. Pedig elmondta hogy nagyon bír engem, és sajnálja hogy én többet akarok. Már lassan egy éve ismerjük egymást. Tényleg nagyon beleszerettem. Lehet még remény vagy fogadjam el hogy nem lesz semmi?

2019. dec. 9. 07:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem a lányba szerettél bele. A szerelem egy érzés, ami csak benned létezik, és nem függ a másik személytől, akire kivetíted.
2019. dec. 9. 08:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Akkor ennyi erővel most mindenkibe szerelemes vagyok
2019. dec. 9. 08:16
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

A kérdésed eleve értelmetlen.

2019. dec. 9. 08:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem tegyél le róla. Ha akarna valamit, akkor lenne is - sebzett szív ide vagy oda. Amiket mondott, illetve el sem mondott, csupán kifogás. A "nagyon bír", és "'sajnálja, hogy többet érzel" tipikus lekoptató szövegek.

Eleve rosszul kezdtél hozzá szerintem. Az ember akárhogy is érez, akkor valljon szerelmet, mikor már van miért.

2019. dec. 9. 08:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Már kb fél éve szerelmes vagyok, de csak most a napokban mondtam el neki.
2019. dec. 9. 08:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Már megszámolni sem tudom hogy hányszor estem át ezen. Kezdek belerokkanni.
2019. dec. 9. 08:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem az érzést. Tudom, nem egyszerű, de próbálj ellazulni! Ne egyértelműen párt keress, hanem járj nyitott szemmel, beszélgess, ismerkedj nőkkel anélkül, hogy bármit is akarnál. Ki fog alakulni valami magától is. A nőket elriasztja, ha azt látják valakin, hogy már akkor halálosan szerelmes, mikor még egy csók se csattant.
2019. dec. 9. 09:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor semmit nem tudok tenni. Azért köszönöm a válaszokat.
2019. dec. 9. 09:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg nem hiszi el hogy tényleg szerelmes vagyok belé. És nem értem hogy miért?
2019. dec. 9. 09:39
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
De ebbe te bele fogsz őrülni. Ultimwtum félelem ide vagy oda előbb utóbb döntenie kell. Nem könnyű neki sem igaz mert újra bízni és hinni valakiben a legnehezebb de össze kell neki is szednie magát.
2019. dec. 10. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!