Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még remény?
Iszonyatosan beleszerettem egy lányba. El is mondtam neki, már amennyire ki tudtam fejezni hogy mennyire.
Annyit sikerült kiszednem belőle hogy fél bízni a férfiakban mert az előző párja csúnyán kihasználta. Azt mondja van még más is ami miatt nem jön össze velem, de nem mondja el. Pedig elmondta hogy nagyon bír engem, és sajnálja hogy én többet akarok. Már lassan egy éve ismerjük egymást. Tényleg nagyon beleszerettem. Lehet még remény vagy fogadjam el hogy nem lesz semmi?
Szerintem tegyél le róla. Ha akarna valamit, akkor lenne is - sebzett szív ide vagy oda. Amiket mondott, illetve el sem mondott, csupán kifogás. A "nagyon bír", és "'sajnálja, hogy többet érzel" tipikus lekoptató szövegek.
Eleve rosszul kezdtél hozzá szerintem. Az ember akárhogy is érez, akkor valljon szerelmet, mikor már van miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!