Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van még remény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan beleszerettem egy lányba. El is mondtam neki, már amennyire ki tudtam fejezni hogy mennyire.

Annyit sikerült kiszednem belőle hogy fél bízni a férfiakban mert az előző párja csúnyán kihasználta. Azt mondja van még más is ami miatt nem jön össze velem, de nem mondja el. Pedig elmondta hogy nagyon bír engem, és sajnálja hogy én többet akarok. Már lassan egy éve ismerjük egymást. Tényleg nagyon beleszerettem. Lehet még remény vagy fogadjam el hogy nem lesz semmi?

2019. dec. 9. 07:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Minden, amit a lány mondott, csak maszlag. A filmekben van olyan, hogy a lány hezitál, meg bízni próbál, meg vívódik magában, de a való élet sajnos nem ilyen. Ahogy írtam is: ha akarna valamit, akkor azt jelezné. Én is voltam már reménytelenül szerelmes, én is megkaptam annak idején a szokásos frázisokat, és én is kapaszkodtam minden morzsába, ami azt bizonyíthatta felém, hogy bármi esély van a beteljesülésre. A legjobb, amit tehetsz, ha minimalizálod a kapcsolatot vele, hogy mihamarabb túl tudj rajta lenni. Amúgy benne is lehetne annyi, hogy ha nem tudja viszonozni az érzéseidet, akkor ő lesz olyan erős, hogy megszakítja a kapcsolatot.
2019. dec. 11. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!