Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalom a férjem. Három lehetőség van: lemondok a
szeretőmről ( ez elméleti lehetőség, mert jelenleg nem
vagyok rá képes), elválok, marad a kettős játék. Ti
mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Kifejezetten jó házasságban éltünk a férjemmel 20 évig, amikor is két éve – a nagy korkülönbség miatt- megszűnt a házasságunkban a szexualitás. 26 évvel idősebb nálam, most 79 éves. Az utóbbi 2 évben szex nélkül éltem, és azt hittem, hogy fogom bírni. Most viszont- pár hónapja- egyszerűen nem ment tovább, kerestem egy szeretőt. Nem tud róla senki, maximálisan titokban tartjuk, mert nem akarom megbántani a férjem, szeretem őt. A házasságunk érzelmileg most is rendben van.Válni nem akarok, és nem az anyagiak miatt( független vagyok anyagilag, akár holnap kezdhetnék önálló életet, mindenem meglenne hozzá) de szeretem és nem akarnám olyan szituba kényszeríteni, hogy 79 évesen kelljen új életet kezdenie. Három lehetőség van: lemondok a szeretőmről ( ez elméleti lehetőség, mert jelenleg még nem vagyok rá képes), elválok, marad a kettős játék. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Jó, tudom, nem mennétek hozzá egy 26 évvel idősebb férfihez...Vagy ha mégis, akkor most bevarrnátok... Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogy ért véget a dolog?
akik mondják a magukét, azok sosem jártak ilyen cipőben, átérezni sem tudják, és jobbnak hiszik magukat ezáltal.
2021. dec. 18. 09:01
62/114 anonim válasza:
61-es.Mivel nem erkölcstelenek,jobb emberek.Minden helyzetben embernek kell maradni.Ez a titka.Jó ember és erkölcstelen ember,nem tudsz lenni egyszerre.Az utat te választod.
2021. dec. 18. 10:03
63/114 anonim válasza:
Akkor kellett volna gondolkodni, mikor összejöttél egy 26 évvel idősebb emberrel.
2021. dec. 18. 10:21
64/114 anonim válasza:
az erkölcsöket az emberek találják ki. azért mert te azt tartod erkölcsösnek, amit, az nem azt jelenti, hogy az a tuti. ahol az az elfogadott, hogy több feleség van, ott az az erkölcsös. ahol bárki lehet bárkivel, ott meg az.
a kérdező ráadásul vigyáz arra, hogy ne sérüljön a férje. akkor nem tudom szerinted milyen rosszat tesz.
2021. dec. 18. 10:21
65/114 A kérdező kommentje:
#63: Ez a mondat szerepel a kérdésem alatti bevezetőben:'Jó, tudom, nem mennétek hozzá egy 26 évvel idősebb férfihez.' Ehhez képest tudsz valami újat mondani? :)
2021. dec. 18. 10:26
66/114 anonim válasza:
Definiálod kérlek mit értesz azalatt, hogy szereted a férjed?
2021. dec. 18. 21:17
67/114 A kérdező kommentje:
#66:Szerelemből mentem hozzá, a szerelem már elmúlt de a szoros érzelmi kötődés megmaradt. A mindennapokban szeretünk együtt lenni, azonos a nezopontunk, a véleményünk a vilagrol, es nagyon fontos nekem a jollete: ez most már az érzelmi stabilitását, biztonságát és a fizikai erőnlétét, egészségét jelenti. Emellett pedig szerelmes vagyok valaki másba, ami a szex mellett szintén egy érzelmi kapcsolat is.
2021. dec. 18. 22:12
68/114 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy azzal, hogy hazudsz neki őt véded, és nem azért csinálod, mert úgy gondolod neked ez jár, és előbbrevaló a kielégülésed a boldogságánál?
Megértem, hogy kifelé kacsintasz, viszont a hazugságot nem tartom jó ötletnek egy kapcsolatban, hiszen ha kiderül, ott borulhat a jó kapcsolat, bizalom és a párodnak joga van eldönteni, hogy ezzel együtt akar veled lenni, vagy inkább egyedül. Hazugság szerintem nem azt mutatja, hogy valakit szeretsz, védeni próbálod, ez inkább önös érdek, így épp ellenkezőjét mutatja.
2021. dec. 19. 06:30
69/114 A kérdező kommentje:
#68: Igen, tipikus a reakciod: mondj igazad, add meg neki a lehetőséget, hogy dönthessen. Ha beszélnék, akkor ragaszkodna hozzá, hogy koltozzek el, nem fogadna el a helyzetet.En 2 nap alatt ujraszerveznem az életem, és elhetnek, mint Marci hevesen. De mit tenne ő? Ezt már leszarom, hiszen szabadon döntött az igazság tudataban- az a továbbiakban nem az én dolgom, hogy ki fogja ellátni, kiszolgálni, ki biztosítja a megszokott komfortot. Így? És szerinted ez így OK, mert tud mindent és 80 évesen ő donthetett. Na, szerintem meg ez lenne a totál felelőtlenség. Most viszont heti fel napot uszodában vagxok, a maradék 6,5 napon pedig öt szeretgetem.
2021. dec. 19. 07:18
70/114 A kérdező kommentje:
És még egy dolog: a szeretőm felesege fiatal, de komoly beteg. Ezért jött képbe a szereto titokban. De- a Te gondolatodat tovább vive- neki is boritania kellene, majd mi ketten elhetnenk boldogan. Így? Komolyan mondod, hogy ez szolgálná mindenki érdekét és ez helyes, mert őszinte? Mert a mi kettőnk szempontjából ez lenne a legjobb és sokkal kellemesebb, mint az, amit most csinálunk. Szóval, tálaljunk ki reggelihez és utánunk a vízözön?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!