Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalom a férjem. Három lehetőség van: lemondok a szeretőmről ( ez elméleti lehetőség, mert jelenleg nem vagyok rá képes), elválok, marad a kettős játék. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
#39:
És férfi:) ( minden értelemben.:))
Nos, már az alapszitu se szokásos, ahogyan azt Ti is megjegyeztétek. Lehet, hogy pont emiatt kell nem szokásosan, hanem kreatívan intézni a továbbiakat is. És hidd el, nagyon őszintén mondom: ha nem bukom le( és remélem nem, mert egyrészt figyelek, másrészt meg mintha nem is nagyon forszírozná, hogy hol vagyok, ha nem vagyok otthon...) akkor nagyon sokáig vállalnám ezt a kettős életet még.:(
Azért ezt a kérdést mindenképp mentsd le valahova - egyszer még jól jöhet neked, ha véletlenül magyarázkodnod kell!
Ez őszinte és tisztességes tépődés, s mint ilyen: megbocsátható!
Jaaaajjj:(
35-ös!
Macron nem jó példa. Ő homoszexuális. Alibi felesége van.
Hű, nem mondjátok, hogy Macron és Vajna homoszexuális volt? Aztaa nem is tudtam. Tényleg?
Amúgy kérdező: ha a férjed egészsége (szíve) bírná, és érzelmileg is és fizikailag is vonzódsz még hozzá, akkor meg lehetne oldani, hogy kielégülj és ne érezd a szex hiányát. Rengeteg kellék van, és ha a szex jól működött a 20 év alatt (jól működött? akkor nem volt hiányérzeted?), akkor csak a fantáziátokra van bízva … sokféleképpen lehet orgazmust elérni.
Akik aláznák a férfit, mert korkülönbségtől függetlenül szerenesek lettek egymásba, azok nem is hallottak arról, hogy létezik a szeretet, tisztelet, felelősségérzet, a leélt közös élet az összes szépségével és tartalmával, a srabil kapcsolat.
Hogy szexuálisan már klf okokból nem működik ( érrendszer elhasználódás, prostata, cukorbetegség, bármi), az csak az egyik szál az erős kötelékben.
Nem mondanám el, nem válnék.
Nagyon vigyáznék, hogy ne tudjon meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!