Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalom a férjem. Három lehetőség van: lemondok a szeretőmről ( ez elméleti lehetőség, mert jelenleg nem vagyok rá képes), elválok, marad a kettős játék. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Mindketten ezt vállaltátok, amikor összeházasodtatok.
Igaz, az ember önző. Van aki együtt tud élni ezzel, van aki nem.
Nem vagyok a te szintuációdban. Én úgy érzem, hogy nem tudnám megtenni ha ennyire szeretném és semmi egyéb probléma nincs közöttünk. Nem engedné a lelkiismeretem, hogy párom elé helyezzem az igényeimet, mert fiatalabb vagyok. Vagy akármi más okból, ami miatt megszünne a szex..pl betegség stb. Inkább megoldanám másképp magam. HA valóban szeretném. Ha nem, akkor elhagynám, hogy elhessem úgy az életem, hogy legyen benne szex bűntudat nélkül.
Ez így felorli az embert.
De nem vagyunk egyformák.
Csináld, ahogy érzed. Talán a férjed is megbocsátaná ha tudná. De ha valóban félresöpri a témát (bármi okból: pl kellemetlen neki, úgyse tud tenni ellene stb.) akkor az a legvaloszinubb, hogy nagyon kiakadna, hogy elé helyezed az igenyeidet.
Ha te ugyse tudod ezt másképp kezelni, tartsd titokban inkabb. Sose mond el neki. Lassan úgyis te is abba a korba lépsz, amikor mar nem errol szol az életed.
Azzal viszont gond lehet, ha beleszerettél a szeretődbe.
Igy mar nehezebb lesz kettős életet élni, főleg hosszú ideig.
#112:
"Csináld, ahogy érzed. Talán a férjed is megbocsátaná ha tudná. De ha valóban félresöpri a témát (bármi okból: pl kellemetlen neki, úgyse tud tenni ellene stb.) akkor az a legvaloszinubb, hogy nagyon kiakadna, hogy elé helyezed az igenyeidet."
Az általad felvetett álproblémara adsz álmegoldást.
Nem kell semmit változtatnia, tegye boldoggá a férjét, és eközben ne legyen boldogtalan ő maga sem. Ezt megoldotta a maga módján, és okosan teszi, ha senkire nem hallgat, hanem éli az életét. Egy nehéz döntésen van túl, és bár erkölcsileg ítélkezhettek felette, nem igazán van jobb megoldás. Törekedni kell arra, hogy ebben a helyzetben lelkileg senki ne sérüljön. Amíg a férj nem fog gyanút, és nem kérdez konkrétat, nincs más dolga... Ha kap egy kérdést direktbe, akkor meg neki kell eldöntenie, mit bír ki a férje. Ő ismeri vagy negyven éve, ha úgy ítéli meg, hogy ez megrázná az urát, rejtse el az igazságot.
Bármennyit rágjátok a gittet, a lehetetlen helyzet legjobb megoldását választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!