Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi vagy nő, akinek ha volna lehetősége sem feküdne le egy csomó emberrel?
Ehhez nem az kell, hogy jóképű legyél, vagy nagyon csinos, hanem olyan beállítottság!
Sok jóképű férfit és szép nőt ismerek, akik megtehetnék de mégsem teszik, hanem keresnek maguknak egy párt.
Ellenben ismerek olyat, aki ha nem is bűn ronda, de nem is annyira szép (nő), és szexel orrba-szájba kb. mindenkivel.
És igen, kb. minden nőnek lenne rá lehetősége, ha akarná.
De kettesnek is igaza van, ha megteheted, már nem is olyan érdekes ám.
Nő vagyok, k.rva ronda, cserébe nem álszent: élnék bizony!
Teszek magasról a kapcsolatosdira, nem emiatt van elegem a "szingliségből", hanem mert eltelt a fiatalságom úgy, hogy csak a maszti jutott meg a különféle borzalmas rémálom fazonokkal való szánalmas szerencsétlenkedés roppant kecsegtető lehetősége. Ahelyett, hogy jókat szexelhettem volna én is, amikor és akivel csak kedvem tartja, mint a sok csini kis p.ncika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!