Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél-e szingliként az exeddel úgy, hogy neki már van párja, aki k.csög volt veled és verte a mellét, hogy elszerette tőled ezt a főnyereményt?
Jaj de szánalmas vagy kérdező, édes istenkém :D
Legalja
Ott tartasz, hogy még ezen kattogsz hát ez vicc
Ha én a csaj helyében megtudnám, hogy újból összejött veled, nyilván dobnám a pasit, de közben jót röhögnék rajtad, mert te tartasz még ott, hogy rám fújsz és képes vagy olyan rohadtul megalázni magad (csak miattam :D ) hogy szétteszed a lábad annak, aki tényleg a párod volt és becsapott, megcsalt elhagyott.
Szóval ha ezek után még ki is nevetnek ne csodálkozz :)
Vajon miért csaltak meg?:....🤔
1, nem mondtam, hogy a kérdés rólam szól, nem tudom, átjött-e a kommentből. Ezekszerint nem.
2, a nemek nem voltak megnevezve a kérdésben, nem tudom, miért automatikusan csak nőket csalhatnak meg :D
3, ,,Vajon miért csaltak meg?" - mert szerinted a megcsalást bárki is megérdemli? Ezt fejtsd már ki.
Kifejtem , előre is szívesen:
Megcsaláshoz ketten kellenek. Eléggé furcsán gondolkodhatsz vagy sehogy, ha szerinted a megcsalt mindig az ártatlan fél.
Én is közel 42 évesen láttam már dolgot, elhiheted, hogy sok esetben előbb sajnáltam a megcsalót mint a megcsaltat
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!