Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a főnyereményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütöttem a főnyereményt ezzel a csajjal vagy épp ellenkezőleg?

Figyelt kérdés
szval a csaj nem akar romantikus kimozdulasokat. nincs kedve etterembe menni, nem vihetem moziba, wellnessre is csak nagy nehezen adta a fejét. egyedul csak tengerparti utazasra jon el, azt szereti, de abban is kényes, pl kinéztem azsiat es mondta h vigyek mast, ő oda nem vagyik kulonosebben. akkor nem hivhatom minden nap mert elmondasa szerint felesleges, sot, van h tobb napig nincs igenye tarsalgasra, ha van vmi fontos akkor ugyis beszelunk. en nem mehetek hozzajuk ejszakara mert az anyukajaval lakik, ő szokott atjonni altalaban. mulkor probaltam neki felhozni egy uj, csinos munkatarsnom, ra se bagozott. mondtam neki h elviszem vasarolni legyen egy jo napja, legalabb kimozdulunk 🤣 azt mondja nem szivesen megy vasarolni hapsival, mert ő vegigrohan az uzleteken es nem tudnek lepest tartani vele. lefottem mint atom. elmomdasa szerint nagyon szeret, bújik ha itt van, ugyanakkor neha ugy erzem mintha egy kamu kapcsolatban lennék. szerintetek csak ido kerdese es lelécel?

2020. dec. 7. 14:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
78%
Hát, ez több mint gyanús.
2020. dec. 7. 15:01
 2/28 anonim ***** válasza:
44%
Én is ilyen vagyok, és nem lécelek le a kapcsolatomból :D
2020. dec. 7. 15:02
 3/28 anonim ***** válasza:
49%
Minek neked kapcsolat, ha nem akarsz foglalkozni a nővel?
2020. dec. 7. 15:05
 4/28 anonim ***** válasza:
48%
Épp ellenkezőleg.
2020. dec. 7. 15:08
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
A kérdés, hogy te ezt bírod így csinálni hosszútávon? Amúgy én is ilyen voltam, amikor a férjemmel megismerkedtünk, de jól elcsesztem, mert valójában nem ilyen vagyok, csak a korábbi párkapcsolati kudarcaim és traumáim miatt kialakult bennem egy ilyen védekező mechanizmus, hogy valójában majd megvesztem azért, hogy valaki végre a tenyerén hordozzon, mert sosem volt benne részem, de egyszerűen féltem beleélni magam, féltem elfogadni a kedvességet, és úgy csináltam, mintha ez engem nem érdekelne, nem lenne rá szükségem. Aztán sajnos hamar le is szokott róla, úgyhogy most azon vagyok, hogy visszahozzam azt a kezdeti lelkesedését, amit én a hülye kamu "keménycsajvagyoknemkellvirág" szerepemmel leromboltam. :/ Na mindegy, szóval csak felmerült bennem, hogy biztos, hogy ő tényleg ilyen, és nem csak megjátsza, ahogy például én?
2020. dec. 7. 15:09
 6/28 anonim ***** válasza:
38%
szexelni szeret?
2020. dec. 7. 15:12
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Hát, mindenképp furcsa egy picit.
2020. dec. 7. 15:16
 8/28 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelmű, hogy nyilvánosan nem akar veled mutatkozni. Vajon miért?
2020. dec. 7. 15:17
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
főnyereményt nem egy céltalan nőben látom.
2020. dec. 7. 15:19
 10/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem érdekled különősebben. Csak jól elvan veled. Ezért “szarik rád kb.” Ha te ezt nem bánod, és te is ilyen lazán fogod fel akkor semmi baj. Viszont ha ez neked kevés lesz, akkor ne a lányt hibáztasd. Elvégre így ismerted meg.
2020. dec. 7. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!