Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a főnyereményt ezzel a csajjal vagy épp
ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
szval a csaj nem akar romantikus kimozdulasokat. nincs kedve etterembe menni, nem vihetem moziba, wellnessre is csak nagy nehezen adta a fejét. egyedul csak tengerparti utazasra jon el, azt szereti, de abban is kényes, pl kinéztem azsiat es mondta h vigyek mast, ő oda nem vagyik kulonosebben. akkor nem hivhatom minden nap mert elmondasa szerint felesleges, sot, van h tobb napig nincs igenye tarsalgasra, ha van vmi fontos akkor ugyis beszelunk. en nem mehetek hozzajuk ejszakara mert az anyukajaval lakik, ő szokott atjonni altalaban. mulkor probaltam neki felhozni egy uj, csinos munkatarsnom, ra se bagozott. mondtam neki h elviszem vasarolni legyen egy jo napja, legalabb kimozdulunk 🤣 azt mondja nem szivesen megy vasarolni hapsival, mert ő vegigrohan az uzleteken es nem tudnek lepest tartani vele. lefottem mint atom. elmomdasa szerint nagyon szeret, bújik ha itt van, ugyanakkor neha ugy erzem mintha egy kamu kapcsolatban lennék. szerintetek csak ido kerdese es lelécel?
Nem lehet, hogy ő anyagilag nem úgy áll és ciki felhozni ezt neked.
2020. dec. 7. 15:27
12/28 A kérdező kommentje:
5: nem, azt mondja neki igy kenyelmes. egyelőre elvagyok vele.
6: igen :D
8: mutatkozik, pl setalni szeret.
2020. dec. 7. 15:36
13/28 anonim válasza:
Lehet van neki másik pasija.
2020. dec. 7. 16:27
14/28 A kérdező kommentje:
:(
szerintetek erdemes lenne raallitani magannymozot?
2020. dec. 7. 16:29
15/28 anonim válasza:
#5 saját példáján ékesen illusztrálta, amint mondandó voltam.
2020. dec. 7. 16:52
16/28 anonim válasza:
Fiatal nőként a következő opciók lehetnek:
1) csóró és rosszul esik neki, hogyha Te állsz neki dolgokat, ezért a legminimálisabbat fogadja el. (En is ilyen vagyok)
2) Tényleg ilyen a személyisége. Ezesetben jó lenne kitalálnod, hogy mi az, amivel fel tudnád kelteni az érdeklődését, amit együtt tudtok csinálni a sétáláson, evésen, alváson, szexen túl is.
3) Lehet nem veled tervez, csak most Te vagy itt neki, jó vagy unaloműzésre, néha kielégíteni a vágyait. de vagy kapcsolatot se akar, vagy csak veled nem.
4) esetleg van valaki más is a képben.
2020. dec. 7. 17:20
17/28 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy olyan 20 evesen alakult ki nála ez az erdektelenseg, és remeli csak atmeneti de azt mondja ez nem fog valtozni még jovore. en junius ota ismerem.
2020. dec. 7. 17:35
18/28 anonim válasza:
Látom, nem érted, amit mondtam. Mindegy.
2020. dec. 7. 17:37
19/28 anonim válasza:
Nem akar felvállalni nyilvánosan, mert valószínűleg biztosan van neki valakije, barátja, völegénye, férje. Te veled csak elvan, szexel néha és szépen hazamegy a pártjához tovább hazudni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!