Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütöttem a főnyereményt ezzel a csajjal vagy épp ellenkezőleg?
22: 24
23: egyedul te nem vagy kiertekelve, ezert feltetlen ertekes lenne egy ilyen ritkasagtol valo velemenykifejtes.🙂
Én is ilyen vagyok, mint a csaj és nem tartok szeretőt. 3 éve vagyunk együtt, abból 2.5 éve együtt is élünk.
Egyáltalán nem a pénztelenség a magyarázat erre. Én kicsit úgy gondolok magamra, hogy férfi tulajdonságokkal születtem. Utálok vásárolni, utálom a szokásos női hisztiket (jajj foglalkozz velem a számítógépes játék helyett), nem szeretem a fodrászt, körmöst stb. A filmbeli romantikus jelenetektől is ráz a hideg. A párom ezt elfogadta, sőt tetszik is neki az eleji rácsodálkozás után, hogy létezik ilyen nő, aki nem telepszik rá és ad neki teret, énidőt. Még 3 év után is néha csodálkozik és kérdezgeti, hogy meg vagyok.e elégedve a kapcsolatunkkal,hogy nem járunk el sok helyre. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, hogy végre nem olyan pasim van, akivel minden péntek szombat este kötelező menni valahova és akkor is boldog vagyok, ha csak egy filmet nézünk meg együtt szombat este. Persze eljárunk vacsorázni, nyaralni, de mi sem erőltetjük a wellnesst meg a mozit. Ajándékozni is max vmi apróságot szoktunk, mert utálom az ékszereket.
Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet csak ilyen az alapszemélyisége. Persze én sem voltam mindig ilyen, bőven kibuliztam magam 18-22 éves korom körül, nem kell félni attól, hogy majd kidobom egyszer, mert 'nem éltem ki magam'. Ja és Ázsiába én sem vágyom, inkább spanyol párti vagyok. :D
Cdak érdekel ennyi nincsen véleményem 😀
Érdekel a többiek véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!