Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak nektek mi számít jobban?

Figyelt kérdés

Nem az lenne a normális, hogy a párod kedves, igényes, ápolt legyen, és jó anyja a gyerekednek?

Lehet megcsalásnál olyan, hogy azzal védekezik, hogy a másik mennyivel életvidámabb volt?

És te is az vagy, de a párodnak olyan nő teszik, aki jóval harmincon túl is csak él a világban? És aki még nem volt sosem házas? Sem gyerek?

Hogy 37 évesen még szakadt farmerban jár és úgy viselkedik mint egy tini?

Ez életvidámság? Nem inkább felelőtlenség?

Ti mit választanátok? Egy nőt aki megadja az otthon melegét és nyugalmát, vagy egy olyat aki még ennyi idősen is úgy csinál, mint akinek semmi gondja? És még csak nem is túl nőies

2021. ápr. 18. 14:19
 61/112 A kérdező kommentje:

57 Nem fontos a külső, és alig van fent fotó rólunk. Nem csak engem hagyott cserben. Nem vagyok zsarnok. De ilyen ember ha úgy döntök, hogy nem maradunk, ne nevelje a gyereket. Szerintem itt más is leírta, hogy rossz példát mutatnék vele. Egyik legfőbb tényezője, hogy még nem mentem vissza szüleim házába, hogy nem tudom hogy mondjam el a kicsinek, hogy apu mit tett velünk?

59- Én ártok? Mivel? Hogy megvédem ettől?

2021. ápr. 18. 19:07
 62/112 anonim ***** válasza:
86%
De ez nem így megy. Nincs olyan bíróság, ami azért engedné az apa eltiltását a gyerekétől, mert megcsalta az anyját. 🤷‍♀️
2021. ápr. 18. 19:11
 63/112 anonim ***** válasza:
89%
Mártír vagy, mérgező ember. Visszaélsz a gyerekkel, magad fényezed, milyen jó vagy... beéred annyival hogy a férjed mond pár dolgot a nőről mint pl. megevett egy fél pizzát és büfögött, de bezzeg te nem, te csupa nő vagy, egy felsőbbrendű lény... szánalmas vagy
2021. ápr. 18. 19:13
 64/112 anonim ***** válasza:
88%

Azt biztos nem mesélte a kedves férj hogy milyen jókat dugtak hónapokig. Mert valami miatt ez nem csak 1 alkalom volt, tudott valamit a nő, amit te nem.

Amúgy nem biztos hogy vége, a barátnőm is volt szerető picit ilyenkor visszavettek aztán folytatódott a románc.

A balek feleség meg észre sem vette.

2021. ápr. 18. 19:17
 65/112 A kérdező kommentje:

62 Szüleim vidéken élnek, egy ideig biztosan megoldanám.Ha nem is tiltanám el megbüntetném.

63-Én vagyok mérgező?

Itt mindenki megcsalja a társát? Ez ennyire természetes?

Köszönöm, döntök majd akkor egyedül.

És még mindig nem jött egy férfi se azzal, hogy család helyett ez kéne neki.

Nem védem, mert össze vagyok törve, de aki itt házas biztosan tudja miféle kötelék ez. Nem vágod el máról holnapra. Pedig megérdemelné. De úgy érzem, hogy ha a dühömet félreteszem, hogy ő neki mi vagyunk az első.

2021. ápr. 18. 19:19
 66/112 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ez nagyon bejönne. Megértem a pasit. Te vagy a mérgező.
2021. ápr. 18. 19:20
 67/112 anonim ***** válasza:
83%
Nem természetes, nekem eszembe se jutna, de az se, hogy a gyerekkel zsaroljam, majd verjem a mellem, hogy nem akar elveszíteni, azért marad velem. :D Nem te vagy neki az első, hanem a gyerek.
2021. ápr. 18. 19:21
 68/112 A kérdező kommentje:
66- Gondolom nő vagy, mert itt csak nők írtak eddig.
2021. ápr. 18. 19:21
 69/112 anonim ***** válasza:
81%

Ezt már egyszer kérdezted, és ugyanezen lovagoltál hogy pasik nem írnak hozzá 😄 aztán végül pasi is írt úgy se volt jó 😄

A helyedben elmennék egy std szűrésre.

2021. ápr. 18. 19:25
 70/112 A kérdező kommentje:

67 Nem zsarolom a gyerekkel, nem mondtam még neki. Ő úgy mondta, mi vagyunk a családja. Mi. Nem én kérdeztem.

68-Nem kérdeztem még, de úgy kezdtem hogy férfiak véleménye érdekel. Érdekesnek tartom, hogy senki sem figyel rá mit kérdeztem

Nem azt, hogy megbocsássak-e, hanem, hogy mi számít jobban.

Ehhez képest mindenki engem szíd, de senki sem merte felvállalni, hogy eldobná a családját egy fellángolásért. Nem is hiszem, hogy ez természetes lenne.

2021. ápr. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!