Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak nektek mi számít jobban?

Figyelt kérdés

Nem az lenne a normális, hogy a párod kedves, igényes, ápolt legyen, és jó anyja a gyerekednek?

Lehet megcsalásnál olyan, hogy azzal védekezik, hogy a másik mennyivel életvidámabb volt?

És te is az vagy, de a párodnak olyan nő teszik, aki jóval harmincon túl is csak él a világban? És aki még nem volt sosem házas? Sem gyerek?

Hogy 37 évesen még szakadt farmerban jár és úgy viselkedik mint egy tini?

Ez életvidámság? Nem inkább felelőtlenség?

Ti mit választanátok? Egy nőt aki megadja az otthon melegét és nyugalmát, vagy egy olyat aki még ennyi idősen is úgy csinál, mint akinek semmi gondja? És még csak nem is túl nőies

2021. ápr. 18. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/112 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, azért a megcsalás kategória, mert adott férfinak egyszerre kell a kettő.
2021. ápr. 18. 14:32
 2/112 anonim ***** válasza:
40%
Szapulhatod azt a nőt, attól a férjed megcsalt vele. Hiába adsz meg otthont, nyugalmat ha mellé mondjuk életunt vagy, vagy házisárkány, és bele vagy temetkezve a gyerekbe meg a háztartásba.
2021. ápr. 18. 14:44
 3/112 anonim ***** válasza:
92%
Csak bemondott valamit, hogy "életvidámabb"... Megtetszett neki, és kész...
2021. ápr. 18. 14:45
 4/112 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Érett, vonzó, dögös, gyermektelen, fiatalos, életvidám nő kell feleségnek.

2021. ápr. 18. 14:50
 5/112 A kérdező kommentje:

Nem szapulom, teljesen korrekten írtam le.

37 évesen ott tart, hogy egy gyereke sincs, egyedül él.

Nem vagyok sem életunt, sem sárkány.

De én 3 évvel fiatalabban is már felelős szülő vagyok, mellette dolgozom és még ellátok egy családot is. Foglalkozom a férjemmel, de aláírom, hogy nem ugrálok már az ágy tetején, mint egy eszelős. Felnőtt vagyok, nem kamasz.

Nem tudom elképzelni, hogy felnőtt férfi hosszú távra olyan nőt akar, aki úgy él, mint egy hippi. Virágokat fotóz, mert nincs jobb dolga, felhőket számol és ilyenek. Láttam az oldalát. Nulla felelősség

2021. ápr. 18. 14:52
 6/112 A kérdező kommentje:
3 Nem, tényleg ezzel takarózott. Ezek szerint a férjem is éretlen gondolkodású, bár nem hinném, hogy akkor is ilyen boldog lenne, ha éjjel kettőkor felkeltené, hogy nézzenek csillagokat...
2021. ápr. 18. 14:53
 7/112 anonim ***** válasza:
29%

Te csak hiszed, hogy nem vagy életunt. Csak hiszed, hogy tudod élvezni az életet.

Aki azzal jön, hogy hány éves és ahhoz képest hogy viselkedik, az egy életbe beleöregedett személy.

Te csak papíron vagy fiatal, de lélekben nem.

2021. ápr. 18. 14:57
 8/112 A kérdező kommentje:

Miért 37 évesen az a normális, hogy még egy komoly kapcsolatban sem vagy?

Megnézném hány ember vállalná fel hosszú távra, hogy ilyen gyerekes párja legyen...

Nem vagyok életunt. Vannak közös programjaink. Kirándulunk, mozi-színház, koncert. Csak én nem szakadt farmerban járok el...

2021. ápr. 18. 15:00
 9/112 anonim ***** válasza:
21%

Fogd már fel kérdező!

Fiatal(os) ÉS gyermektelen nő kell a kanoknak.

ENNYI!

2021. ápr. 18. 15:11
 10/112 anonim ***** válasza:
73%
De te ezt tartod erénynek, hogy anya vagy és feleség? Ne érts félre, a megcsalást elítélem. Nem gondolom, hogy lenne rá mentség. De ahogy nyilatkozol a nőről... 37 éves, nincs gyereke. És? Mi van akkor? Lehet meddő. Vagy az is lehet, ő szimplán nem akart gyereket soha.
2021. ápr. 18. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!