Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a férfiak, hogy nekik jobban számít a külső?
Valószínűleg emiatt most hisztizni fognak páran, szóval aki tudja magáról, hogy a hópihe lelkét megolvasztják a tények ne is olvassa tovább.
Az a helyzet, hogy a férfiaknak azért nem kell, hogy a nő belső kvalitásai a toppon legyenek, mert a férfiaknak nincs szükségük női lelki társra, azon egyszerű oknál fogva, mert egy férfi lelkét sokkal jobban megérti egy vadidegen férfi a világ túloldaláról, mint a saját anyja, konyhanyelven: a férfiak más férfiakkal szeretnek lelkizni.
Mielőtt valaki előjönne azzal, hogy "dehát akkó a nőknek sincsen se nem szüksége se más férfiakra se nem", érdemes megvizsgálni, hogy egy férfi és egy nő mit ért lelki társ alatt. Egy nő számára a lelki társ semmi más, mint egy érzelmi tampon, akinek 0-24 tud panaszkodni, meg kisírhatja magát a vállán, erre igazából a CleverBot vagy egy plüssmackó is képes, tehát az emberek nagy része egy nő számára potenciális lelki társ, hisz semmi mást nem kell tennie a delikvensnek, mint végighallgatni több órányi sirámot és a végén annyit mondani, hogy "megértelek, én veled vagyok". A férfiak esetében ez máshogy zajlik, ők rettenetesen zárkózottak e téren és éppen ezért csak olyanoknak nyílnak meg, akikről tudják vagy legalábbis el tudják képzelni, hogy hasonló problémákkal küzdenek, mint ők, mert egyrészt a férfiak valósággal rettegnek attól, hogy valaki talán elfecsegi a titkaikat, mert az ebből származó megaláztatás lerombolja a presztízsüket, másrészt meg a férfiak alapvetően a praktikus megoldásokra törekszenek, vagyis igyekeznek olyan lelki társat találni, akikről tudják, hogy minél rövidebb idő alatt minél több megértést és segítséget remélhetnek. Ebből azt következik, hogy a nőktől nem fogják ugyanezt elvárni, tekintve, hogy már van az életükben egy férfi - ezt most mindennemű homo-erotikus töltet nélkül értem -, aki már képes megadni nekik ezeket a dolgokat és minekutána nem keresik ezt a tulajdonságot a nőkben, így a prioritás másféle tulajdonságokra tevődik át, nevezetesen a külső megjelenésre.
Ennyi az annyi. Lehet megsértődni, lehet rinyálni, lehet lepontozni, én csak az igazat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!