Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudtolják meg azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudtolják meg azokat a nőket akik azt mondják a külső ne nem számít?

Figyelt kérdés
Aki azt mondja a külső nem számít az hazudik szokták ezt mondani amikor ez nem igaz. Több nőt is ismerek akinek tényleg nem számít mert tudom hogy tök csúnyának tartotta az elején a pasit de valahogy megszépült a szemébe illetve volt már mindenféle pasija kövér vékony magas alacsony stb.
2016. jan. 31. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert ha azt mondják, a külső nem számít, az azt jelenti csupán, hogy szélesebb körből válogatnak, de megmaradnak az átlagos pasik között. Ugyanis egy tényleg ronda, ocsmány és alacsony férfi, mint én, belőlük is csak hányingert tud kiváltani. Még régebben egyszer küldtem egy képet egy olyan lánynak, aki azt mondta, hogy tényleg nem számít a külső. Aztán kiderült, hogy azért mégis számít valamennyire.
2016. jan. 31. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Az az igazság hogy mindenkinél van egy szint ami alá nem megy.

Nálam ez a zsírcsöcs.

Undorodom tőle.

A többi amit nem tolerálok, mind ápolatlanság kategóriába esik.

2016. jan. 31. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
mindenkinek más a szépségideálja, de olyan, hogy egyáltalán ne számítson nincs!
2016. jan. 31. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
A szépség relatív, így sokan sokféle típust kedvelünk, de azt kötve hiszem, hogy egyáltalán nem számít valakinek a külső, amibe nálam nem csak az számít bele, hogy mennyire jóképű vagy éppen magas, hanem sok egyéb mellett pl. az ápoltság is. Ha első ránézésre nem szimpatikus számomra egy férfi és nem érzem a vonzalmat, akkor ha normális és jó fej is, max. barátok lehetünk.
2016. jan. 31. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Ők maguk cáfolják ezt meg az életben...
2016. jan. 31. 12:26
 6/8 Titusztitusz ***** válasza:
Pedig igaz a mondás, miszerint a külső az bizony számít...Mégpedig nagyon is számít, férfinél-nőnél egyaránt...Viszont szerény meglátásom szerint ezt a mondást OLYANOK szokták kétségbevonni, akik valami ok miatt, KÉNYTELENEK BEÉRNI valami ronda partnerrel...Kérdező...Te szoktál látni is, vagy csak nézni tudol magad körül az életben? Ha még eddig magadtol nem vetted észre az álltalam az előbb leírt elvet, akkor majd ezentúl csak figyeld mindig meg...
2016. jan. 31. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert az éremnek két oldala van, néha három is. Az egyik oldal mindenképp az, hogy kell egyfajta fizikai(külső) vonzalom.( és ebben az a meghazudtolás, hogy mindenkinek más kell a vonzalomhoz, valakinek elég a szép ruha,szép frizura,ápoltság,van akinek markáns arcvonások,magasság kell hozzá ecetera), a másik oldal pedig az, hogy valami lehetőséget,potenciált lássanak bele a pasiba.(valaki apukát,férjet,valaki szexpartnert,valaki meg mutogatásra szánja és még ezer féle dologra, valaki meg igazi társat keres).

Az a pasi,aki a nő szemébe meg tud szépülni,az azért nem a megfelelő partner,mert egy nagyobb csalódás után ugyanoda tud visszacsúnyulni,ahol az elején voltak,még a megszépülés előtt.

2016. jan. 31. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert nem hiszik el. A legtöbb embernek számít a külső, bár nem egyforma mértékben. Van, akinek nagyon fontos, van, akinek alig. Olyan is van, hogy valaki olyanba szeret bele, akit az elején egyáltalán nem tartott vonzónak.

Már egyszer írtam itt valahol, hogy mikor megláttak a volt barátommal, aki alacsony volt, idős, kopaszodó és egyáltalán nem helyes arcú, (engem az átlagnál szebbnek tartanak) szinte kivétel nélkül mindenki azt hitte, hogy a pénzéért vagyok vele. Mert ez a sztereotipia. Közben meg nem volt munkája, én dolgoztam, nálam lakott.

Csak hát ahogy már írtam az elején, az emberek többségének nagyon fontos a külső, nem is beszélve arról, hogy először azt látjuk meg, a belső értékek csak hosszas beszélgetések után derülnek ki.

Biztosan sokan szereztek már sok rossz tapasztalatot, hogy a másik azonnal visszautasította őket a külsejük alapján és esélyt sem adott, hogy megismerje.... és ha valakinek csak ilyen tapasztalatai vannak, valószínűleg nehezen vonatkoztat el az ez alapján való általánosítástól.

2016. jan. 31. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!