Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak nektek mi számít jobban?

Figyelt kérdés

Nem az lenne a normális, hogy a párod kedves, igényes, ápolt legyen, és jó anyja a gyerekednek?

Lehet megcsalásnál olyan, hogy azzal védekezik, hogy a másik mennyivel életvidámabb volt?

És te is az vagy, de a párodnak olyan nő teszik, aki jóval harmincon túl is csak él a világban? És aki még nem volt sosem házas? Sem gyerek?

Hogy 37 évesen még szakadt farmerban jár és úgy viselkedik mint egy tini?

Ez életvidámság? Nem inkább felelőtlenség?

Ti mit választanátok? Egy nőt aki megadja az otthon melegét és nyugalmát, vagy egy olyat aki még ennyi idősen is úgy csinál, mint akinek semmi gondja? És még csak nem is túl nőies

2021. ápr. 18. 14:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/112 anonim ***** válasza:
100%
Akkor félreértettem, de én így sem tudnék túllendülni. Légy résen azért, ne hagyd hogy hülyének nézzen.
2021. ápr. 18. 20:57
 92/112 anonim ***** válasza:
89%

41/Férfi vagyok.Férj.Apa.

Nehezemre esett,de végigolvastam.

1.Nem szeret.Csak a gyerek miatt van veled.

2.Meg is fog csalni(ha ilyen lenne a feleségem,hogy a gyereket használja ellenem,még lelkiismeretfurdalásom sem lenne,csak a gyerek miatt)

3.Ha nem is ezzel a nővel,de ha jön valaki,aki férfiként kezeli és érzelmek is jönnek,el is fog hagyni.

4.Valószinű most is csal,csak te hiszed hogy nem.

5.Naív vagy.

2021. ápr. 18. 20:59
 93/112 A kérdező kommentje:

91 Köszönöm! Nem fogom

92

1 Honnan tudod?

2 Te is ezt tennéd

3 Ha nem ezzel a nővel, akkor minek kezdett vele? Ezek szerint te is egyetértesz, hogy te se váltanál ilyenre

4 Nem, biztos nem

5 Ha az lennék már megbocsátottam volna

2021. ápr. 18. 21:02
 94/112 anonim ***** válasza:
88%

Akkor mondom másképp,te annyira leírtad ezt a nőt,de a férjed kockára tette érte a családotokat.Tehát van benne valami,ami benned nincs.

Mondom még radikálisabban,ha csak egy dugásra kellett volna,az első után lelép az urad.Nem tette.Ezt nyomta hónapokig.

Ahogy olvasom a válaszaidat,csak a gyerek miatt elvisel téged és megpróbál jó arcot vágni az amúgy pocsék házasságotokhoz.

Ezt vagy elfogadod vagy nem.Szinészkedni pedig elég jól tudunk,gondolom van közös vagyonotok is.

A naívság meg nem azon múlik,hogy megbocsájtasz-e,simán elhitted amit előadott neked.

2021. ápr. 18. 21:13
 95/112 anonim ***** válasza:
86%
94.szinte ugyanezt írtam,egyetértek.
2021. ápr. 18. 21:15
 96/112 anonim ***** válasza:
88%

Mégvalami.

Arra hogy minek kezdett vele,amilyennek leírtad a nőt...magyarán,olyan a csaj amilyen,de a férjed inkább vele volt mint veled!Érted már?

És hülye lenne a jó oldalát leírni és dicsérni,mert akkor a gyerekkel fenyegetőzöl.

Halott ügy.Pont.

2021. ápr. 18. 21:17
 97/112 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy látom,akármit mondunk n eked,csak hajtod tovább a saját álláspontodat.Homokba dugod a fejed és struccpolitikát folytatsz.

Egy házasságban ahol már 7 év után felmerül egy több hónapos viszony,mit vársz mi lesz 10 év múlva?

Nem egyetlen alkalom volt,botlás és visszatalált hozzád,hanem volt 2,volt 3,volt sok alkalom.

Hónapokig hazudott neked.

Ebből ha nem látod tisztán a dolgokat és minden készpénznek veszel amit a ferjed mond,hatalmas csalódás lesz és nem a férjednek,hanem neked.

2021. ápr. 18. 21:28
 98/112 A kérdező kommentje:

Nem folytatok struccpolitikát.

De fentebb is írták, hogy olyan a nő, amilyen. És ezt nem én írtam.

Nagyon sok hűtlen férfi elmondja, hogy addig maradt a szeretőjével míg nem kezdett el követelőzni. Magyarán hosszú hónapokig összejárt vele, mégsem érzett semmit, csak több szex kellett.

Ez nem menti fel a férjem, és nem hiszem, hogy csak "elvisel" . Érthető, hogy most feldúlt vagyok, de nem vagyok hárpia, meg sárkány, meg miket írtatok.

Ha egy házasságban mindent megadsz a párodnak és még gyereknevelés mellett sem hanyagolod el és magadat sem, joggal akadsz ki, ha rájössz, hogy "olyan amilyen" nővel áll össze.

2021. ápr. 18. 22:33
 99/112 A kérdező kommentje:

"És hülye lenne a jó oldalát leírni és dicsérni,mert akkor a gyerekkel fenyegetőzöl"

Továbbra sem fenyegetőztemm, és neki ez volt a pozitívum. Ezt mondom, hogy ezzel takarózott. Ez a jobb oldala, amiket leírtam...

Több férfi hozzászólt és egy sem mondta, hogy ez egy vonzó nő lehet, és pont ezért hiszem, hogy kapuzárási pánik, hiába harmincas, de a gyerek, meg a felelősség

2021. ápr. 18. 22:36
 100/112 anonim ***** válasza:
89%

96-os vagyok.

Vonzó volt a nő,ezért ment félre.Mivel mi itt nem tudjuk,milyen a szerető,nem tudunk véleményt formálni,csak a te visszajelzésed alapján.

A férjednek ő kellett és nem te.

Ameddig ezt nem fogadod el,kár ezen pörögni.

Az olyan,amilyen szöveget arra írtam amit te elmondtál,de ezt is kiforgatod.

Lehetsz te akármilyen külsődre adó nő,ha valamiért abban a nőben megvan,ami benned nincs...megcsalt,meg is fog.

Mondom ezt férfiként.

2021. ápr. 18. 22:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!