Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas férfiak nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak nektek mi számít jobban?

Figyelt kérdés

Nem az lenne a normális, hogy a párod kedves, igényes, ápolt legyen, és jó anyja a gyerekednek?

Lehet megcsalásnál olyan, hogy azzal védekezik, hogy a másik mennyivel életvidámabb volt?

És te is az vagy, de a párodnak olyan nő teszik, aki jóval harmincon túl is csak él a világban? És aki még nem volt sosem házas? Sem gyerek?

Hogy 37 évesen még szakadt farmerban jár és úgy viselkedik mint egy tini?

Ez életvidámság? Nem inkább felelőtlenség?

Ti mit választanátok? Egy nőt aki megadja az otthon melegét és nyugalmát, vagy egy olyat aki még ennyi idősen is úgy csinál, mint akinek semmi gondja? És még csak nem is túl nőies

2021. ápr. 18. 14:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok szűzmáriás. Csak koromnak megfelelően öltözöm és viselkedem. Lehet itt rosszul jön le, de nem garbóban mászkálok, igencsak nőiesen öltözöm, és visszafogott sem vagyok. Tudok felhőtlenül örülni, nevetni, épp ezért nem értem miért volt életvidámabb nálam

Inkább úgy gondolom, hogy a gondtalanság vonzotta a férjemet. Semmi felelősség, semmi gyerek gond, gondolom az a nő nem várta el tőle, hogy mondjuk időben érkezzen, vigyázzon a gyerekre, vegye fel a telefont, ha hívom stb

2021. ápr. 18. 17:58
 32/112 A kérdező kommentje:
26 Büfögök, de kulturáltan. Nem más arcába, viháncolva...
2021. ápr. 18. 17:58
 33/112 A kérdező kommentje:
30- melyik része neked szexi ebben a nőben, a leírtak alapján?
2021. ápr. 18. 17:59
 34/112 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideieg volt viszonyuk, hogy derült ki?
2021. ápr. 18. 18:00
 35/112 A kérdező kommentje:

Pár hónap csak.

Viccesen. Elszólta magát egy barátja, hogy ja mint múltkor...és a csaj nevét. Egy poént akart elsütni.

Nyilván ő tudott a viszonyról. De már akkor elvileg ők szétmenőfélben voltak.

Nem raktam még össze

2021. ápr. 18. 18:09
 36/112 anonim ***** válasza:
80%

De én 3 évvel fiatalabban is már felelős szülő vagyok, mellette dolgozom és még ellátok egy családot is. Foglalkozom a férjemmel, de aláírom, hogy nem ugrálok már az ágy tetején, mint egy eszelős. Felnőtt vagyok, nem kamasz.

Úgy néz ki hogy sokra nem mentél ezzel... +kicsit el vagy szállva magadtól.

2021. ápr. 18. 18:09
 37/112 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon vicces vagy kérdező, komolyan.

Gondoltam hogy nem ő vallotta be hanem lebukott. Lesz még ilyen nyugalom. Téged már halálra unt a kedves férjed, és tudja hogy elnézed neki a kilengéseit.

2021. ápr. 18. 18:13
 38/112 anonim ***** válasza:
86%
Ja, csak pár hónapig hazudott neked, míg te háztartást vezettél, főzted a kedvenc kajáját, mostad a ruháját, ami aznap volt rajta, amiben ment a csajhoz :D Elszólásból derült ki, hónapokon át hazudott, akkor miért hiszed el, hogy már majdnem szakítottak akkorra?
2021. ápr. 18. 18:17
 39/112 A kérdező kommentje:

Továbbra sem vagyok elszállva, félreértelmezitek.

Nektek 37 évesen hol kéne tartani? Még aki itt védi is mind házas már.

De bevallotta egyből. Kíváncsi lennék mit un abban, aki mindent megtesz érte és max annyi elvárása van, hogy munka után kegyeskedjen időben hazaérni.

Ezek szerint a férjemnek tényleg mindegy hogy ki volt, mert nem hinném, hogy én lennék a hibás, ha csak az újdonság kellett és én meg ugye nem vagyok új

2021. ápr. 18. 18:18
 40/112 A kérdező kommentje:
38 Mert azt mondta, hogy nincs már köztük semmi
2021. ápr. 18. 18:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!