Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi fér bele a szeretői viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele a szeretői viszonyba? Hogy nem lesznek szerelmesek egymásba?

Figyelt kérdés
Egyedülálló nő vagyok, soha nem csináltam ilyet, nem is akartam, de belekeveredtem valamibe, amiről én sem tudom micsoda. Van egy nős munkatàrsam, pár hónapja jött, kerülgettük egymást, de csak munkahelyi poénkodàs volt, nem is egy részen dolgozunk. Egyre gyakoribb lett a beszélgetés, elkezdtünk privátban is beszélni messengeren. Minden nap, reggeltől estig tartjuk a kapcsolatot, mikor külön dolgozunk, meg hétvégén is. Most találkoztunk először kettesben nemrég, egész napos programot szervezett, aminek nem volt része a szex, nem is erőltette, csak csókok bújàs volt. A következő találkozáson már mindketten akarjuk, jön hozzàm. Szóval nagyon sokat beszélgetünk, mindenre kíváncsi velem kapcsolatban, érdeklődő, megértő, és szokott a jövőről beszélni, hogy majd mikor ezt meg azt csináljuk, majd ha el viszlek ide, majd ha... Az egész olyan mint amikor egy pàrkapcsolat kezdődik. De! Ott van a felesége, akiről nyíltan kikérdeztem, és azt mondta alapvetően jó a kapcsolatuk, a szex is tökéletes, sőt most terveznek gyereket éppen. És hogy ezen nem tud, és nem is akarna változtatni. A következő mondatban meg velem romantikàzik, és tervez közös programokat. Kérdeztem ha jó minden a hazassàgàban akkor mi most mit csinálunk éppen? Azt mondta ő sem tudja, tudja hogy hülyeséget csinál, eddig hűséges volt, és sokat őrlődött rajta, de annyira vonzom az első perctől kezdve hogy csak rám gondol azóta stb. Most akkor ő akar egy feleséget, és egy barátnőt mellé? Mert ez láthatóan nem csak szex kategória lesz. De ha így viselkedik, akkor én hogyan álljam meg hogy érzelmeim legyenek, aztán majd szenvedjek a tudattól mikor épp arra gondolok hogy a feleségével romantikàzik. Màs nőknek ez hogy sikerül?
2021. ápr. 12. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha teheted még most hátrálj meg. Sok fájdalomtól megkímélhetnéd magad!
2021. ápr. 12. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

#9 jól mondja

Ne menj bele.

Már most azért mondja a családi háttérről az infot, hogy a végén (amikor neki kedve lesz téged elhagyni), könnyen azt mondhassa: az elején megmondtam mit akarok, csak Te láttál bele többet.

2021. ápr. 12. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Noha, az időjárás nem azt tükrözi, de azért érződik, hogy tavasz van. 😁

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

9-es kommentelőnek igaza van.

Hosszú távon ennek sírás lesz a vége.

2021. ápr. 13. 09:05
 14/18 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok.

Mielőtt belemennél egy ilyen kapcsolatba, olvasd el, milyen "kifutása" lehet a döntésednek.

2021. ápr. 13. 13:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak sexre kellesz neki, és szerintem felejsd el, mert ez a pasi gerinctelen.
2021. ápr. 15. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A 9-esnek igaza van...

Sajnos tudok mondani neked személyes tapasztalatot,egy kisértetiesen hasonló történetről.

2 éve megismertem egy szintén nős férfit,én akkor lettem túl egy nehéz váláson.

Jött Ő,aki első látásra vonzott...viszont megláttam az ujján a karikagyűrűt.

Ott nekem Stop volt,de valahogy mégis összeismerkedtünk és jött a tipikus szöveg a tiéddel ellentétben,hogy rossz házasság,nincs szex stb.

Én semmit nem hittem el mindezekből,de sajnos végül belementem.

Rövidesen kiderült hogy évek óta nem lehet baba,lombikoznak.

Nem léphet, mert hát ez az utolsó esélye a gyerekre,értsem meg.

Én menekültem volna ebből,ő két kézzel kapott utánam...mert szeret.Csak üljünk le,csak hallgassam meg...addig elment hogy sírt is előttem nem egyszer,hogy soha nem szeretett igy senkit,de mivel nem tud lépni,nehezen de el kell engednie.Mentem volna,ha hagyott volna...

Féltékenységi jelenetek,nyomozgatás ment az ő részéről...és ami feltűnt hogy vhogy soha nem jutottak el a beültetésig...

1,5 évig tartott köztünk ez a huzavona,míg nem kiderült hogy beültetésen is voltak,ami nem sikerült...így járkált hozzám...csak épp elfelejtett szólni.

Itt ábrándultam ki végleg és igaza van a 9-esnek,szeretnél egy olyan embert,aki hozzád jár töltődni,utána pedig dolgoznak a közös gyereken másnap a feleségével?

Nálunk én voltam a legfőbb bizalmasa,olyanokat is tudtam, amivel az egész státuszát boríthattam volna.

Légy okos...annyira okosan próbálják szövögetni a szálakat,hogy téged érzelmileg magához kössön,otthon viszont megmaradjon a látszat.

Ne menj bele,mert utána még nehezebb lesz a kilépés,ha nem vagy elég erős.

Nálunk ha én nem teszek drasztikusan pontot a végére,soha nem lett volna vége.

Ha szeretnél beszélni keress meg privátban.

2021. ápr. 15. 23:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Férfiként igazat adok az előttem levőknek.

Aki csak azért keres mást, mert épp terhes az asszony és otthon megváltoztak az igények, az egy utolsó féreg.

Mondom ezt nős férfiként, egy 3 éves viszonnyal a hátam mögött.

12 évig kitartottam, hűséges voltam, a legrosszabb pillanatokban is.

Mikor engedtem a vágyaimnak, már 2 éve nem ért hozzám nő(ez jelenleg 16 hónap)

Nem azért kerestem/keresek szeretőt, mert lusta vagyok/félek változtatni, mindössze azért, mert jogilag egy szerződés MÉG nem engedi, hogy elváljak.

2022. aug. 24. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:

"Mert ez láthatóan nem csak szex kategória lesz"

De..

Hidd csak el, ez csak szex lesz.

2022. aug. 24. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!