Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mi az oka annak, hogy más nők után csorog a nyálatok amikor állítólag szerelmesek vagytok?
Én soha nem csináltam ilyet.
35F
Én aránylag gyakran gondolok másokra is és "csorgatom a nyálam". Egyrészt a lelki szerelem nem vonja automatikusan maga után a kielégítő szexuális életet. Másrészt, valaki időről időre erősen vágyik másra, bármennyire is szuper a párjával.
Viszont amiket írsz (társkeresőzés, levelezés, képcsere...), jócskán túlmutat azon, ami a legtöbbünk szerint normális és etikus a partnerre nézve. Olyan, mintha kifelé tartana a kapcsolatból, vagy legalábbis reményt adó pótszerekkel akarná "túlélni".
29F
Beszélni a szexről a másik nem képviselőivel egyáltalán nem probléma, sőt.
Kezeljük felnőttként a dolgot, a beszélgetés az beszélgetés.
Hogy nálatok a szexualitás miért is miben merül ki az már egy másik kérdés.. erről a kérdés alapján nem tudunk semmit.
A szerelem nem tart örökké, egy idő után barátsággá alakul, egyfajta kötelékké. A szexuális kizárólagosság egy döntés kérdése, sokaknak kényszer, hozzáteszem a párkapcsolatban élő emberek több mint 54%-a legalább egyszer mással is lefeküdt amíg párkapcsolatban volt. (
forrás:Häberle)
Az az oka, hogy legyél akármilyen jó, egy dolgot nem tudsz megadni senkinek: az újdonság, a más varázsát.
Mindig lesz, aki magasabb, alacsonyabb, vékonyabb, kövérebb, szebb, mint te.
Mindenki csorgatja a nyálát mások után. Sokan írják, a hűség döntés kérdése. Van, aki úgy dönt, hogy nem nyomja el a vágyait és nem lesz hűséges (szexuálisan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!