Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hány %-a csalja meg a feleségét? És milyen gyakori, hogy szerelmesek lesznek másba, de elfojtják?
Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 20:41
1/6 anonim válasza:
54.23% a KSH legfrissebb adatai szerint.
2/6 anonim válasza:
Biztosan van olyan, aki nem. Nálunk nem történt megcsalás, de a férjem szerelmes lett egy másik nőbe. Engem választott, de soha nem fogom tudni elfelejteni. Kezdettől fogva tudtam, nem hazudott. Mindezt egy olyan kapcsolatban, ahol minden megvolt. Szeretet, törődés és soha nem hagytam el magam, nem lehetett oka panaszra. Ezt ő is elismerte. Fene tudja, az újdonság ereje talán, amivel nem versenyezhettem. Szóval ha a mi kapcsolatunkban is előfordult, akkor biztos, hogy nagyon sok házasságban van ilyen. Csak nem mindenki beszél meg mindent a párjával. Van, amelyik kapcsolatban soha nem derül ki.
3/6 anonim válasza:
Ha őszintén válaszolna mindenki, szerintem 30-30 százalék lehet a csalfák aránya, mind két nemnél.
5/6 anonim válasza:
2-es őszintén érdekel, miért jó az neked, hogy szerelmes másba, de végül téged választott? Ez miért ad megnyugvást neked? Mást szeret...ettől kezdve nincs miről beszélni.
6/6 anonim válasza:
#5-ös, fellángolás volt, ami azóta elmúlt. Soha nem volt kétségem afelől, hogy szeret. Nem élnék úgy vele, hogy magam mellett tartom, míg mást szeret. Felajánlottam, hogy mehet, nem volt harag vagy veszekedés. Megbocsátottam volna, ha elmegy, talán azt is, ha visszajön. De amikor megkapta a szabadságot, akkor derült ki, hogy a másik nő nem is annyira érdekes, de izgalmas volt átélni újra a friss vonzódást, vagy nem tudom. 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!