Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Valamikor elég a nőknek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamikor elég a nőknek is csak a szex, nem mindig lesznek szerelmesek?

Figyelt kérdés
22 éve vagyok egy nővel.42f vagyok,aránylag jól megvagyunk,de azért néha jól esik egy kis változatosság.Volt egy 28 éves szeretőm a cégnél,csak ő belém szerelmesedett és túl sokat akart(hagyjam el a feleségemet). Ezért én inkább befejeztem vele,amit ő nem vett jó néven és sokáig zaklatott.Most megint lenne egy másik nő aki házas és eléggé nyomakodik. Érte se hagynám el a feleségem,de jó lenne párszor szexelni. Mit tegyek,hogy nehogy úgy járjak,mint az előző esetben,hogy lehet ezt kultúrált módon befejezni?
2019. aug. 4. 07:48
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy. Előbb utóbb mindig ez történik. És előbb utóbb valamelyik borítja a bilit, és beszámol a nejednek. Menj prostihoz, az nem fog belédszeretni. Vagy mondjuk szexelj a feleségeddel, ha már egyszer örök hűséget fogadtál neki.
2019. aug. 4. 07:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az asszonyt ki dugja??
2019. aug. 4. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A nők döntő többsége akkor áll le szexelni, ha benne már van valamilyen szintű érzelem a férfi iránt. Az is jellemző, hogy már szerelmes, csak titkolja, mert reménykedik, hogy a jó szex hatására majd a másik is az lesz. Ami legtöbb esetben hiú remény. Mert a férfiaknak egy jó és dugható női test kell. Minden másra ott van a párja, akivel már rég össze csiszolódtak.
2019. aug. 4. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Csak fehérmájú nők állnak le random emberekkel szexelni. Valójában ők sem a szexért csinálják, hanem azért ment mentálisan betegek. Normális nő nem csinál magából nyilvános WC-t.

A férfiak ősi biológiai kódja a szaporodás a lehető legtöbb nővel, de azért az őserdőből már kijöttünk, ezt a férfiak kulturáltabb csoportja már tudja kezelni.

2019. aug. 4. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
4-es annyira ostoba vagy, hogy az már fáj.
2019. aug. 4. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb az egyik fél szerelmes lesz. De kérdezem én, ha a feleséged szereted miért csalod? Ő is változtathatna, beszéltél erről vele? A változatossaghoz nem kellene feltétlen egy másik nő azt gondolom.

Általában a nők, ahogy korábban is válaszoltál valamilyen "komolyabb" kötődési érzelem mellett adják oda magukat, ha ezt Te nem tudod elfogadni és a következményektől félsz tégy ellene. Menj prostihoz, annak az a dolga, hogy ne szdressen beléd.

2019. aug. 4. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

5-ös. Te meg egy kerti csap vagy. Kb. ennyire volt meggyőző az "érvelésed". Várj, elindulok a logikád mentén. A nők minden vágy random emberekkel kefélni, mert akkor új barátságokat szőhetnek, és azokból csupa jó dolgok születhetnek. A nők pozitív megítéléséhez szükséges a 100-200 közötti szexpartner felmutatása 30 éves korig, mert hát na, mégis...

A férfiakat nem hajt semmilyen biológiai ösztön, ők csak kényszerből adják elő mindezt, hogy azzal is a nőket támogassák.

A kérdező is csak unszolja magát, olyan mintha a fogát húznának amikor a 28 éves nővel volt, és inkább be is fejezte, mert attól félt, hogy már-már túl jó nőt csinál belőle. A házas asszony mivel még nem üti meg a társadalmilag elfogadott szintet, így hősünk nagy duzzogva de igent mondana neki.

Magyarázz már el nekem valamit! Ha a nőknek érzelem kell a szexhez, akkor hogyan tudnak szexelni érzelem nélkül.

Várj, először pontozz le, és csak utána válaszolj. Azért annak örülök, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy ma is legyen sikerélményed.

Remélem adsz majd valami hasonlóan objektív és részletekbe menő választ, tudod, mint az előbb.

2019. aug. 4. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy egy szingli nőnek sokáig nem jön össze semmi. Akkor van esélye az egészségügyi szex kapcsolatnak. Ha lelkileg nem is de testileg kielégülést adhat.
2019. aug. 4. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz magadnak, akkor szingli nővel nem bonyolódsz bele szeretői viszonyba, mert ez a szituáció egy időzített bomba. Az a jó ha mindkét fél tudja hányadán állnak és mit várhat a másiktól és pont.

Szeretői viszonyt nem egyik pillanatról a másikra szoktak leépíteni hanem fokozatosan, mert ha találkozások ritkulnak akkor az aktívabb fél előbb keres új kapcsolatot minthogy balhézva szakítson....legalábbis nekem ez a tapasztalatom férfiként.

2019. aug. 5. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!