Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vakok az ilyen nők, vagy elnézik a hűtlenséget?
A véleményetekre vagyok kíváncsi!
Sosem értettem meg, bogy lehet az, hogy egy férfi fűvel-fával csalja a feleségét/barátnőjét, tudja az egész falu/város, a feleség/barátnő meg hagyja.
Nem tudnak a szeretőről? Kétlem, hogy nincs egy barátnőjük, aki elmondaná, hogy kavar a pasijuk valakivel.
Olyat is láttam már, hogy a szertővel mutatkozik a f@szi, asszonyka meg mégsem tud semmit.
Tényleg nem tudják, vagy direkt hunynak szemet?
Én nem tudnám elviselni, hogy átvernek, megaláznak!
Kíváncsi vagyok mit gondoltok!
A közeli ismeretségi körömből is tudok egy olyat:
Nem házasok, a nő örökölt szüleitől egy kisebb házat, úgy döntöttek hogy eladják hogy a férfi házát fel tudják újítani, most ott laknak.
Ha ebben az esetben a pali megcsalná, a csaj elég kiszolgáltatott helyzetben lenne..
Hogyne tudnák. Nehogy már elhidd, hogy valakit hosszú időn keresztül csalnak és semmit sem lehet észrevenni. Ha valóban nem veszi észre a változást, vagy egy pszichopata párja van, aki könnyen leplezi az érzéseket, vagy nagyon is látják, de homokba dugják a fejüket
Mert nem bizonyosodott be...
Pl. Nem tudtam, hogy megcsal, minden tökéletes volt köztünk (hogy lenne már, hiszen félrejárnak?) Nem értettem, mert volt szex (és? )
Mindig mindent megbeszéltünk (csak egy részét szőnyeg alá söpörtük)
És a fő: nem tudtam, csak SEJTETTEM. Bizonyára kivétel erősíti a szabályt, de többségében igenis vannak pontok, mikor érzik, látják, hogy valami nem stimmel. Egy szeretői kapcsolatnál fel fog tűnni, hogy a párod máshogy reagál dolgokra. Máshogy közelít, máshogy kommunikál, vagy bármi, de lesz különbség, mert egy külső fél erős hatással van rá. Van, hogy ingerültebb lesz, feszültebb, van, hogy pont ellenkezője, mivel kompenzál. Hirtelen bújik, többet ölel, stb.
Ezek jelek. És aki ezek mellett elmegy, vessen magára.
Egy megcsaláshoz nem ketten hanem hárman kellenek. Csak hiú ábránd, hogy a megcsalt sosem tehet semmiről.
Legtöbb hosszú távú viszonynál bizony lesznek érzelmek és bár előfordul, hogy a legjobb(nak hitt) kapcsolatnál is beleszeretsz másba, de szinte biztos, hogy ezeket a külső érzelmeket egy belső érzelem hiánya táplálja
Még annyit, hogy azok akik úgy írják le, hogy megcsalták őket, hogy azért nem látták a jeleket, mert a párjuk mindig kedves, rendes , odaadó volt és minden rendben volt köztük, azok azt hogy nem látják, hogy ez hazugság?
Mert vagy tényleg beteg ilyenkor a másik fél, ha végig színészkedett a kapcsolatban és akkor örüljön, hogy megszabadult tőle, vagy lehet mégsem volt olyan tökéletes.
Mert egy mindig rendes, kedves és őszintén rendes, kedves, megbízható ember, nem lesz egyszeriben csúf, gonosz, hazug fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!