Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vakok az ilyen nők, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakok az ilyen nők, vagy elnézik a hűtlenséget?

Figyelt kérdés

A véleményetekre vagyok kíváncsi!

Sosem értettem meg, bogy lehet az, hogy egy férfi fűvel-fával csalja a feleségét/barátnőjét, tudja az egész falu/város, a feleség/barátnő meg hagyja.

Nem tudnak a szeretőről? Kétlem, hogy nincs egy barátnőjük, aki elmondaná, hogy kavar a pasijuk valakivel.

Olyat is láttam már, hogy a szertővel mutatkozik a f@szi, asszonyka meg mégsem tud semmit.

Tényleg nem tudják, vagy direkt hunynak szemet?

Én nem tudnám elviselni, hogy átvernek, megaláznak!

Kíváncsi vagyok mit gondoltok!

2021. ápr. 11. 07:33
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Egy esetről tudok csak, ahol a pasi csalta a barátnőjét annak a nővérével. A csaj rájött! Mégis hozzáment a sráchoz! Közben a srác kikezdett mindenkivel a faluban! Nálam is bepróbálkozott! Ezt elmondtam a csajnak. Mégis hozzáment egy ilyenhez.

Há'nooormááálisak az ilyen nők?

Jobbat érdemelnének!

2021. ápr. 11. 07:37
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Én olyanról is tudok, ahol fordított a felállás, a nő csalja a fél várossal a pasit. Vannak dolgok, amelyek jótékony leplet húznak a szemekre.

- Társadalmi presztízs megtartása

- Anyagi jólét biztosítása

- Alacsony önbecsülés (úgyse találok mást/jobbat effektus)

- Rettegés az egyedülléttől

- Gyermek/gyermekek, mint "összetartó kapocs"

- Facebookon boldog családi idill mutogatásának beteges kényszere

És legtöbbször az ilyen családok ülnek a templomban az első sorban kézen fogva.

2021. ápr. 11. 07:46
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Megalkuvók
2021. ápr. 11. 07:47
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi lehetsz, még ilyen helyzetben... Bármennyire nem szeretnéd!
2021. ápr. 11. 07:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Van egy barátom, aki lassan 20 éve folyamatosan csalja a feleségét. Volt már több éves, komoly kapcsolata is mellette, van alkalmi is. Egyszer elmesélte, hogy sose akarta elvenni, volt egy lány, akit nagyon szeretett, de a szülei hallani se akartak róla, mert "csak" ápolónő. Így elvett egy orvos családból származó nőt (aki maga kibukott az orvosiról). A csaj az elején évekig nem tudta (akkor egy barátnő volt mellette évekig, mind azt hittük, miatta válni fog), majd amikor rájött, nem érdekelte. Amíg ő dr x-né...

Hát nem tudom, nekem megalázó lenne, hogy minden ismerős, barát, kolléga tudja.

2021. ápr. 11. 08:00
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés,hogy lehetek-e ilyen helyzetben. Már voltam. Azonnal kidobtam az illetőt! De rájöttem! Meg hallottam is ismerőstől, hogy van barátnője mellettem.

Hiába próbálkozott, elzavartam!

Nem értem azt, aki ezt tűri.

2021. ápr. 11. 08:34
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen nő megérdemli, nem tudom őket sajnálni. Ha neki megéri hogy orvosfeleség maradjon, vagy bármi nagyobb presztízsű férfi mellett ezáltal, az meg is érdemli, és én csak egy lábtörlő szintjén tudom kezelni.

Amúgy igen, a purdék, a pénz miatt is tűrnek az ilyenek. Én ezt nehezen tudom elképzelni, mert inkább vagyok egyedül, minthogy ilyen szinten kiszolgáltassam magam egy férfinak. Nem tudnék tükörbe nézni.

2021. ápr. 11. 08:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Basszus! Nehogy már a családom mindja meg, kit vehetek el! Miauttuk boldogtalan leszek egy életre.... Felnőtt ember nem azt csinálja, amit apuci, anyuci mond. Vagy anyagilag függött a szülőktől? Orvos létére nem hinném. Egy igazi szülőnek a gyermeke boldogsága a fontos...
2021. ápr. 11. 08:38
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg olyan helyzet van hogy pl a férfi házában laknak és a nő ha ott hagyná nem tudna hova menni lakni. Vagy ugyanez fordítva.
2021. ápr. 11. 08:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vakok. Nekik így jó.
2021. ápr. 11. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!