Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnék tudnék jóképet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tudnék jóképet vágni ha a sógornőm ekkora kis ribi?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy kis ribi, eddig se csíptem, de most tényleg csalódtam benne. Fél éve kb kinézett egy csávót magának, dumálnak, találkoznak, de titokban mert a srác 7 éves kapcsolatban van, és együtt is élnek. Csak van mindig albi/ház, amit épp renoválnak és oda hivja el a srác a sógornőmet, aki mint egy kiskutya ugrik is.

Szartam is rá eddig a pontig, mert hülye magának csinálja. De mikor kezdett mesélni a srácról, kiderült, hogy az egyik volt kolléganőm élettársáról van szó. A csajjal nagyon jóban vagyunk. Pár napja futottam vele össze. Ő azt hiszi minden tök jó a sráccal, nem is sejti hogy van valakije.

Ő meg az anyukája nagyon sokat segítettek a srácnak. mikor megismerte a srácot, a fiú apja alkesz volt, oda költözött a csajhoz, azóta is ott él, támogatták suliban mindenben, pedig egyedül nevelte az anyukája a csajt. A gyerek meg hát ezt szépen kihasználta.

A sógornőm meg egy hülye majom, az első pasija is úgy lett hogy rá akaszkodott egy ismerős srácra megdugatta magát aztán kb fél év után a srác megmondta neki hogy nem szereti legyen vége.

De mióta tudom, hogy kiről van szó tényleg rosszul érint a dolog. Mert titokban csinálják, telefonon beszélnek mindent és ki is törölik, még fbon se ismerősök. És a sógornőm folyamatosan felhozza, hogy érdeklődjek, mi van velük, hogy alakul a sráccal a dolog, (mert ő nem tudja, hogy én ismerem a szegény átvert 3.felet)

Sajnos naponta találkozunk a kis ribivel mert szomszédok vagyunk. Utolsó kései gyerek, el van kényeztetve rendesen.

Hogy lehet ezt kizárni? Kicsit bűntudatom is van, hogy tudom, de nem akarok belefolyni, nem az én dolgom, de utálom ezt hallgatni minden délután, hogy vihog a sógornőm hogy "jajj olyan jó kedvem van" , és várja hogy megkérdezzem miért... Szánalmas. Szerintetek mivel szereljem le?

2021. ápr. 6. 01:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is jól látja a 28-as.
2021. ápr. 8. 23:11
 32/37 anonim ***** válasza:
A 27-re gondolhattál. :)
2021. ápr. 8. 23:29
 33/37 A kérdező kommentje:

Jókat nevettem őszintén.

Nem utálom a sógornőm, és nem is irigylem.

Csak ahogy a #27es is leírta mindkét személy közel áll hozzám, és szar ebben a helyzetben lenni. Ha kiderül a kolléganőmnek hazudni kell mert tuti rá fog kérdezni.

A sógornőm elejétől fogva tudja, hogy ő csak egy "szerető". Igazából nem érdekli neki csak a pasi kell.

És az dühít, hogy mikor először felhozta elmondtam neki mit gondolok, hogy ez nekem nem fér bele erkölcsileg, hogy egy olyan pasival kezdjek aki foglalt, vagy ha tényleg rossz a kapcsolata, szakítás után hívjon fel. Na ő ezt tudva mégis minden alkalommal mikor átjön úgy alakítja a témát hogy erről beszéljünk.

Ha meg nem reagálok kb meg van sértődve. Sajnos igazából egy nagy gyerek még. Mondtam neki hogy az a pozíció amiben ő van a legjobb, de hogy gondoljon már bele a barátnő helyzetébe. De kb még ő volt megsértődve. Nem látja mit művel, és a helyzeten ront, hogy anyósom adja alá a lovat, örül hogy végre van udvarlója a lányának.

Köszönöm a segítséget. Igazából nagyon kerülöm a vele való beszélgetést mert kellemetlen számomra. Gondolom hamarosan azért lezárják mert örökkévalóságig nem lehet így élni. Állítólag a pasi azt mondta szakít hamarosan,és ebben reménykedik a sógornőm.

Én tényleg remélem hogy nem jövök ki rosszul ebből a kolléganőm előtt, mert nem akarok ezért egy barátságot szétcseszni.

2021. ápr. 9. 00:46
 34/37 Savlekotő ***** válasza:
48%
Erkölcs,te vagy az uncsitesós fröcsögős kérdező is ugye,dugjál akkor nem a sógornő szexén vitus táncolsz,ha meg nem a sógornőd hát lesz a pasinak másik nő,vagy te akarsz alá feküdni ugye?
2021. ápr. 9. 01:47
 35/37 anonim ***** válasza:

De gusztustalan vagy utolsó. Te tuti egy szerető vagy, vagy csalod a párod, vagy egy kiégett anyuka vagy, aki inkább bulizna mint gyereket nevelne. Gratulálok.

Na elraktam? Melyik vagy?

Hogy esnek ezekkel a szavak?

Gondolkozzál már mielőtt írsz, ha egyáltalán tudsz gondolkozni....

2021. ápr. 9. 07:26
 36/37 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy neked sz-rul esik mert mindkét fél ismered.

És ha a kolléganő barátnő is, biztos sz-rul esik neki, ha utólag kiderül a dolog és te nem szóltál neki róla, miközben tudtad.

DE! És ez nagyon fontos.

Nem tudod a kolléganőd milyen típus a magánéletben.

Mert ugye kétfajta van, van az akinek ha szólsz, megköszöni, hogy figyelmeztetted, viszont az ilyen emberek nagy kisebbségben vannak, mert ott a másik eset is, amikor a megcsalt fél még akkor sem hiszi el a megcsalást, ha saját szeméveb rajta kapja a párját mással hancúr közben, mert a megcsaló még ezt is kimagyarázza, annyira naív a megcsalt fél. Ilyen a párkapcsolatban lévő emberek nagy része.

"Állítólag a pasi azt mondta szakít hamarosan,és ebben reménykedik a sógornőm."

Ehhez a pasihoz meg gratulálok mindkét nőnek, nem csak egy nőt szédít, hanem mindkettőt.

Innen is látszik, hogy valószínű olyan kapcsolattal lesz dolgod, ahol a megcsalt fél a megcsalónak fog hinni, hisz manipulálja az embereket.

Szóval ebből te jösz ki rosszul, bármennyire is segíteni akarsz.

De nem muszáj rám hallgatnod, azt csinálsz amit akarsz, ha kitálalsz tálalj ki, de számítsd arra a lehetőségre, hogy te leszel a hibás.

2021. ápr. 9. 07:38
 37/37 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, mit fognak róla gondolni? Tiszta lesz a lelkiismerete, mert ő megtette azt, ami szerinte helyes volt. Ha más hülye, arról ő nem tehet. És igen, a lepontozott válaszoló jól mondta, a sógornőd nem hibás, ő senkinek sem fogadott hűséget, ha nem ő, más fekszik a pasi alá. Igen, a pasi mindkét csajt szédíti, valószínűleg a sógornőnek is a beadta a rossz kapcsolatban szenvedek szöveget, szóval nem egy számító kis rbanc, hanem inkább ő is átvert áldozat.

A kolléganőd ha nem is előbb, de utóbb meg fogja köszönni, hogy szóltál, de hogy biztosra menj vedd fel, ahogy mesél róla a sógornő! Bizonyíték nélkül nem olyan klassz ám elmondani. Értem én, hogy félsz, de az igazat elmondani sosem szrkavarás!

Vaaaagy, ha tisztán szeretnéd, bátorítsd a sógornőd, hogy tálaljon ki a barátnőnek, mert ő megérdemli, hogy megváljon a pasitól, akár egy névtelen levéllel.

2021. ápr. 9. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!