Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnék tudnék jóképet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tudnék jóképet vágni ha a sógornőm ekkora kis ribi?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy kis ribi, eddig se csíptem, de most tényleg csalódtam benne. Fél éve kb kinézett egy csávót magának, dumálnak, találkoznak, de titokban mert a srác 7 éves kapcsolatban van, és együtt is élnek. Csak van mindig albi/ház, amit épp renoválnak és oda hivja el a srác a sógornőmet, aki mint egy kiskutya ugrik is.

Szartam is rá eddig a pontig, mert hülye magának csinálja. De mikor kezdett mesélni a srácról, kiderült, hogy az egyik volt kolléganőm élettársáról van szó. A csajjal nagyon jóban vagyunk. Pár napja futottam vele össze. Ő azt hiszi minden tök jó a sráccal, nem is sejti hogy van valakije.

Ő meg az anyukája nagyon sokat segítettek a srácnak. mikor megismerte a srácot, a fiú apja alkesz volt, oda költözött a csajhoz, azóta is ott él, támogatták suliban mindenben, pedig egyedül nevelte az anyukája a csajt. A gyerek meg hát ezt szépen kihasználta.

A sógornőm meg egy hülye majom, az első pasija is úgy lett hogy rá akaszkodott egy ismerős srácra megdugatta magát aztán kb fél év után a srác megmondta neki hogy nem szereti legyen vége.

De mióta tudom, hogy kiről van szó tényleg rosszul érint a dolog. Mert titokban csinálják, telefonon beszélnek mindent és ki is törölik, még fbon se ismerősök. És a sógornőm folyamatosan felhozza, hogy érdeklődjek, mi van velük, hogy alakul a sráccal a dolog, (mert ő nem tudja, hogy én ismerem a szegény átvert 3.felet)

Sajnos naponta találkozunk a kis ribivel mert szomszédok vagyunk. Utolsó kései gyerek, el van kényeztetve rendesen.

Hogy lehet ezt kizárni? Kicsit bűntudatom is van, hogy tudom, de nem akarok belefolyni, nem az én dolgom, de utálom ezt hallgatni minden délután, hogy vihog a sógornőm hogy "jajj olyan jó kedvem van" , és várja hogy megkérdezzem miért... Szánalmas. Szerintetek mivel szereljem le?

2021. ápr. 6. 01:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

"Aki a hírhozót utálja a bűn elkövetője helyett, az ostoba és gyáva szembenézni vele, hogy a párja csalja."

Ez igaz, csak sokszor mégis ez a vége.

Én kétszer megtettem, elmondtam a megcsalt félnek, az egyik azt mondta mi a f-szt képzelek magamról, hogy belepofázok az életükbe, foglalkozzak magammal.

A másik megcsalt fél meg azt vette a fejébe, hogy kinéztem magamnak a párját és ezért akarok náluk bekeverni.

Van elég gondom nekem is, és megfogadom az első tanácsát, magammal foglalkozom.

Mindenki oldja meg a saját problémáját.

2021. ápr. 6. 22:30
 22/37 anonim ***** válasza:
40%

" A legtöbb ember, mint a kérdező is, nehezen vállal konfliktust, ha csak közvetve érdekelt benne"

És mégis mi phasz köze van hozzá?Ha nem nagyon jó barátról, közeli rokonról van szó, én sem szólnék. Semmi közöm az életülkhöz.

2021. ápr. 6. 22:36
 23/37 anonim ***** válasza:
58%

Én akkor is szólnèk, ha vadidegentől lopnak, vagy vadidegent csalnak meg a szemem láttára és fülem hallatára. Mittudomén ülök a mekiben, pasi egyik csajt falja, mondja hogy szereti, aztán 10 perc után csaj el, új jöb, pasi megint falja ezt is, megint mondja, hogy szereti. Akkor biztosan felállok és közlöm a csajjal, hogy jobb, ha tudja, hogy az előbb a pasi ugyanígy csókolt egy másik nőt. Akkor is, ha csaj lép félre, én akarnám, hogy nekem szóljanak, ebből indulok ki, és közlöm is, hogy ez az oka. Ha nyitott kapcsolat, akkor a megcsalt fél csak legyinteni fog!

Ha a világ így működne, megcsalás helyett mindenki szakítana, ahogy azt kell, sokkal kevesebb bánat lenne.

2021. ápr. 7. 08:55
 24/37 anonim ***** válasza:
12%

El vagy te tévedve #23.

Ez a szakításdi gyáva dolog.

2021. ápr. 7. 09:04
 25/37 anonim ***** válasza:
66%

Félelmetes ez a sok agyhalott komment. :/

Ha titeket csalnának akkor is ilyeneket írkálnátok? Komolyan ennyi a szint 2021-ben?

Amúgy én lehet a névtelen levelen gondolkodnék, amit elküldenék a 3. félnek...

2021. ápr. 8. 08:24
 26/37 anonim ***** válasza:
80%

Valahogy az az érzésem, hogy a pasizás előt sem kedvelte a kérdező a sógornőjét. Gondolom, csinos, friss, energikus fiatal lány, ellentétben a kérdzővel.

Szegény kiscsaj...

2021. ápr. 8. 09:08
 27/37 anonim ***** válasza:
81%

Szörnyűek ezek a kommentek. Mi az, hogy mi köze hozzá? Leírta világosan, hogy egy általa kedvelt személyt, volt kolléganőt csalnak egy rokonságban lévő személlyel. Ergo köze van mindkét nőhöz, ismeri mindkettőt és éppen ezért benne rossz érzéseket szül és nem tudja, hogyan lenne helyes cselekedni. Igenis van köze hozzá, hiszen zavarja. Az meg, hogy a kérdezőt minősítitek, enyhén szólva is bunkóság, leminősítitek azért, mert nem tetszik neki az, amit a sógornője látható élvezettel művel (ha korrekt lenne a sógornő, eleve nem is kezdett volna bele egy olyan kapcsolatba, ahol ő csak 3. fél lehet).

Kedves kérdező, hogy valami hasznos tanácsot is adjak: semmiképp nem szólnék a volt kolléganődnek a dologról (max az a névtelen levél, amit fentebb valaki javasolt), mert sajnos mindig az a gonosz, aki a rossz híreket hozza és rá haragszanak, függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy sem. Viszont, amit tennék, az a sógornőddel való beszéd. Ha legközelebb találkoztok és megint el kezdi illegetni magát, s ingerelni, hogy kérdezz a "kapcsolatáról", nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy "Szerinted ez engem érdekel?" vagy "Szerinted az a másik nő hogy érezhet most?", illetve nyugodtan megmondhatod neki, hogy szerinted tisztességtelen, amit csinál és tök gáz, hogy nem talál normális pasit magának, de szívesen segítesz neki megállapodni. Vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy nem akarod hallani, keressen barátokat.

2021. ápr. 8. 19:06
 28/37 anonim ***** válasza:
58%
#27: A kérdező eygszerűen nem bírja a csajt, és minden idegesíti vele kapcsolatban. A legkevésbbé sem a kolléga magánéletéért aggódik, hanem a csajnak szeretne keresztbe tenni.
2021. ápr. 8. 19:50
 29/37 anonim ***** válasza:
58%
Igaza van a #28nak
2021. ápr. 8. 20:11
 30/37 anonim ***** válasza:

Ide akkora okosok járnak, hogy ez már azt engedi feltételezni, hogy talán ti is szeretők vagytok? Miért kap a kérdező ilyen bárgyú, pihent, semmitmondó, hányadékokat? Ti is csaljátok a párotokat, vagy csak szimplán nem tudtok szöveget értelmezni? Légyszí írjatok rám privátban, nem fogok senkinek visszaírni, csak legalább látni fogom, hogy kik azok akikkel semmilyen szinten nem éri meg az emberi kommunikációt megkísérelni. Nagyon megtört titeket az élet, hogy ilyen "okosak" lettetek. 19:06-nak teljesen igaza van. A kérdező világosan leírt mindent. Úgy csináltok, mintha ti szrtatok volna a spanyol viaszt, közben meg még egy lepkefing sem volt.

Fogyik.

2021. ápr. 8. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!