Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék tudnék jóképet vágni ha a sógornőm ekkora kis ribi?
A sógornőm egy kis ribi, eddig se csíptem, de most tényleg csalódtam benne. Fél éve kb kinézett egy csávót magának, dumálnak, találkoznak, de titokban mert a srác 7 éves kapcsolatban van, és együtt is élnek. Csak van mindig albi/ház, amit épp renoválnak és oda hivja el a srác a sógornőmet, aki mint egy kiskutya ugrik is.
Szartam is rá eddig a pontig, mert hülye magának csinálja. De mikor kezdett mesélni a srácról, kiderült, hogy az egyik volt kolléganőm élettársáról van szó. A csajjal nagyon jóban vagyunk. Pár napja futottam vele össze. Ő azt hiszi minden tök jó a sráccal, nem is sejti hogy van valakije.
Ő meg az anyukája nagyon sokat segítettek a srácnak. mikor megismerte a srácot, a fiú apja alkesz volt, oda költözött a csajhoz, azóta is ott él, támogatták suliban mindenben, pedig egyedül nevelte az anyukája a csajt. A gyerek meg hát ezt szépen kihasználta.
A sógornőm meg egy hülye majom, az első pasija is úgy lett hogy rá akaszkodott egy ismerős srácra megdugatta magát aztán kb fél év után a srác megmondta neki hogy nem szereti legyen vége.
De mióta tudom, hogy kiről van szó tényleg rosszul érint a dolog. Mert titokban csinálják, telefonon beszélnek mindent és ki is törölik, még fbon se ismerősök. És a sógornőm folyamatosan felhozza, hogy érdeklődjek, mi van velük, hogy alakul a sráccal a dolog, (mert ő nem tudja, hogy én ismerem a szegény átvert 3.felet)
Sajnos naponta találkozunk a kis ribivel mert szomszédok vagyunk. Utolsó kései gyerek, el van kényeztetve rendesen.
Hogy lehet ezt kizárni? Kicsit bűntudatom is van, hogy tudom, de nem akarok belefolyni, nem az én dolgom, de utálom ezt hallgatni minden délután, hogy vihog a sógornőm hogy "jajj olyan jó kedvem van" , és várja hogy megkérdezzem miért... Szánalmas. Szerintetek mivel szereljem le?
Mi köze a férjemnek ehhez? Bocsi egyes de nem esett le.
Lehet hogy a tiltott gyümölcs jobb, de szerintem amit csinálnak undorító.
Nem a pasi a ribi? Neki van párja, nem a sogornonek.
Amúgy meg neked mi közöd hozzá?
Felnőtt ember vagy. Ha nem érdekel egy téma, akkor közöld vele, hogy te erről nem akarsz hallani. Nem kötelező találkoznotok, nem kötelező hozzád átjárnia és nem kötelező ezt hallgatnod. (Számomra durva, hogy mennyi ember képtelen kinyitni a száját. Mondjuk, mindenért panaszkodni tényleg egyszerűbb.)
A dolog másik része meg... Hát, a volt kolléganőd meg olyan, amilyen, az anyjával együtt. Ha ők egy ilyen szintű embernek akartak segíteni, akkor egyék meg, amit főztek.
A sógornőd félremegy és te valami volt kolléganődért aggodalmaskodsz a testvéred helyett, akit épp csalnak? És a csaj meg pont neked beszéli ki (a megcsalt férje testvérének) az ilyen típusú ügyeit? Bocs de nekem ez a sztori nagyon nem áll össze. Ki az a hülye, aki naponta önként a beszámol a férje testvérének a megcsalós sztorijaiból? Ha tényleg ez a helyzet már rég meg kellett mondanod a testvérednek mi a szitu, nem a random nőt sajnálni. Hol van a testvéred ebben a történetben?
Ha meg a nő csak volt a sógornőd, mert már elvált a tesódtól akkor meg minek dumálsz vele minden nap? Ha szomszédok is vagytok, köszönsz amikor találkoztok m, mész tovább és ennyi. Nem kötelező beszélgetni vele, ha nem vagy kíváncsi a baromságaira. Mondod, hogy dolgod van és mész tovább, nem állsz le neki. Nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!