Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnék tudnék jóképet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék tudnék jóképet vágni ha a sógornőm ekkora kis ribi?

Figyelt kérdés

A sógornőm egy kis ribi, eddig se csíptem, de most tényleg csalódtam benne. Fél éve kb kinézett egy csávót magának, dumálnak, találkoznak, de titokban mert a srác 7 éves kapcsolatban van, és együtt is élnek. Csak van mindig albi/ház, amit épp renoválnak és oda hivja el a srác a sógornőmet, aki mint egy kiskutya ugrik is.

Szartam is rá eddig a pontig, mert hülye magának csinálja. De mikor kezdett mesélni a srácról, kiderült, hogy az egyik volt kolléganőm élettársáról van szó. A csajjal nagyon jóban vagyunk. Pár napja futottam vele össze. Ő azt hiszi minden tök jó a sráccal, nem is sejti hogy van valakije.

Ő meg az anyukája nagyon sokat segítettek a srácnak. mikor megismerte a srácot, a fiú apja alkesz volt, oda költözött a csajhoz, azóta is ott él, támogatták suliban mindenben, pedig egyedül nevelte az anyukája a csajt. A gyerek meg hát ezt szépen kihasználta.

A sógornőm meg egy hülye majom, az első pasija is úgy lett hogy rá akaszkodott egy ismerős srácra megdugatta magát aztán kb fél év után a srác megmondta neki hogy nem szereti legyen vége.

De mióta tudom, hogy kiről van szó tényleg rosszul érint a dolog. Mert titokban csinálják, telefonon beszélnek mindent és ki is törölik, még fbon se ismerősök. És a sógornőm folyamatosan felhozza, hogy érdeklődjek, mi van velük, hogy alakul a sráccal a dolog, (mert ő nem tudja, hogy én ismerem a szegény átvert 3.felet)

Sajnos naponta találkozunk a kis ribivel mert szomszédok vagyunk. Utolsó kései gyerek, el van kényeztetve rendesen.

Hogy lehet ezt kizárni? Kicsit bűntudatom is van, hogy tudom, de nem akarok belefolyni, nem az én dolgom, de utálom ezt hallgatni minden délután, hogy vihog a sógornőm hogy "jajj olyan jó kedvem van" , és várja hogy megkérdezzem miért... Szánalmas. Szerintetek mivel szereljem le?

2021. ápr. 6. 01:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
Kedves utolsó, szerintem félreérted. Úgy a sógornője, hogy a férje lánytestvére, (húga), valószínűleg.
2021. ápr. 6. 06:25
 12/37 anonim ***** válasza:
69%

11-es: szerintem is a férje tesója.

Amúgy hihetetlen idegesítő tyúk lehet a kérdező.

2021. ápr. 6. 06:34
 13/37 anonim ***** válasza:
27%
Halál! Mindenkire ,aki mással foglalkozik.
2021. ápr. 6. 06:40
 14/37 anonim ***** válasza:
90%
Legyen önálló akaratod, mondd el neki, hogy nem vagy kíváncsi ezekre a történetekre, ki is fejtheted a véleményed, hogy szerinted ez nagyon nincs rendben, ismered a másik lányt is, és így tovább. Gondolom nem tart pisztolyt a fejedhez, miközben beszélgettek.
2021. ápr. 6. 07:07
 15/37 anonim ***** válasza:
87%
Én biztos elmondanám a megcsalt félnek a helyedben.
2021. ápr. 6. 07:44
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

es amikor meseli neked ezeket a sztorikat a sogornod, jelezted neki mar, hogy teged nem erdekel es eliteled a megcsalast? vagy eloben csak bologatsz neki, mint egy pincsikutya es ne szolsz semmit, itt meg ribized es frocsogsz ra?

egyebkent nem o a gonosz itt a sztoriban, hanem a pasi, aki csalja a nojet. de ahogy mar irtak elottem is: ha nem a sogornoddel, megtenne massal. mivel csak valami tavolabbi kolleganodrol van szo, szerintem nem erdemes beavatkozni, a sogornodnek meg meg kell mondani nyiltan, hogy ne beszeljen neked errol, mert taszit a tema. azert felnott embereknek jobb esetben van mas temajuk is a szexen kivul, bar nekem az jon le, alapbol sem birod a sogornodet.

2021. ápr. 6. 08:29
 17/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem szólj mindenkinek, imádni fognak:)
2021. ápr. 6. 08:48
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

"A sógornőd félremegy "

A sógornő nem csak a tesód felesége, hanem a férjed lánytestvére is. Vagyis nem tudni, házas-e. A szövegkörnyezetből pedig kiderül, hogy nem.

2021. ápr. 6. 12:47
 19/37 anonim ***** válasza:
42%

Itt a sok félrelépő, hazug, alattomos emberke védi magát, véletlen se derüljön ki róluk, hogy megcsalják a másikat, ne hallgass rájuk, az ilyet illik elmondani, aztán meg hagyni, hadd kezelje úgy a kolléganőd, ahogy akarja!

Be kellene tiltani ezt a rengeteg hazugságot végre, mégis ki akar átvert lenni? Ha meg van gerincük, a sógornő csak legyint, hogy áh, tudom, nyitott kapcsolat, nekünk ez így megfelel, nem aggódom, aztán az is megvan. Ebből a sztoriból csak a valódi bűnös(a félrelépő, hazug, mást megvezető ember) jöhet ki rosszul, belőlük sok van, még jó, hogy itt is védik magukat. Mind nyugtatja magát valamivel, hogy nincs más választásuk, de lenne, csak az nem ilyen kényelmes, ezért tiltakoznak itt sokan, vagy manipulálnak. Aki a hírhozót utálja a bűn elkövetője helyett, az ostoba és gyáva szembenézni vele, hogy a párja csalja.

EGYÉBKÉNT EZ SZINTE SOSEM KAMU! A legtöbb ember, mint a kérdező is, nehezen vállal konfliktust, ha csak közvetve érdekelt benne, szóval akinek azt állítják a párjáról, hogy félreqr, az hihet neki, akkor is, ha kényelmesebb lenne lehazugozni a hírhozót. Senkinek nem áll érdekében időt, energiát beleölni abba, hogy tönkretegye mások kapcsolatát.

A biztonság kedvéért, ha esetleg mínuszIQs a kolléganőd, vedd fel telefonra a sógornőd sztorizását.

2021. ápr. 6. 13:09
 20/37 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem mondd el a kolleganőnek, hogy mi folyik a háta mögött. Én tudni akarnám. Járni neki az esély, hogy jobbat találjon!
2021. ápr. 6. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!