Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért zsarolják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért zsarolják a párjukat a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Úgy jó, hogy azért marad veled, mert fél, hogy az ország másik végébe költözöl, ha elhagy? Vagy, hogy így biztosítod be, hogy ne csaljon meg?

Nem provokációnak szánom, de rengeteg nő hangozatja, hogy úgy megkeseríti a párja életét, ha megcsalná, vagy lelépne, hogy sosem áll talpra még anyagilag sem.

Ez normális?

2021. ápr. 5. 16:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
70%

Ja mert aztán a pasik nem állnak elő pofátlannál pofátlanabb, már-már Oscar-díjas kis előadással odahaza arról, hogy éppen hol voltak.

Egyébként maradjunk annyiban, hogy a kérdező tette fel úgy a kérdést, hogy a megcsaló férfiak már hegyezte ki a kérdést, nem az volt a téma/kérdés, hogy melyik nemben mennyi a megcsalás aránya, ahogy senki nem is állította egy árva szóval sem, hogy a nők nem csalják meg a párjukat és az is pont ugyanannyira megvetendő, mintha férfi csinálná.

2021. ápr. 5. 22:11
 42/46 anonim ***** válasza:
25%
A te válaszaid jobban kivannak hegyezve a csunya gonosz pasikra, és ez nem elfogadható.
2021. ápr. 5. 22:22
 43/46 anonim ***** válasza:
75%

Nem, éppen hogy a te válaszaid vannak kihegyezve arra, hogy ócsárolhasd a nőket, mindegyikből árad a rosszindulat, a sértettség. Én pusztán ezekre reflektáltam. Te emelted piedesztálra a megcsaló férfiakat, mert szerinted még az is a nők hibája, ha megcsalják, te ecseteled itt, hogy ezt érdemlik a nők és blabla.... Attól, mert le mertem írni, hogy baromira nem ártatlanok a szegény férfiak sem, ahogyan azt te állítani próbálod, még nincsenek semmire kihegyezve a válaszaim, max igyekszem árnyalni a képet, miszerint egy problémát nem a farkunkkal kellene megoldani, hanem a szánkkal megbeszélni.

Amúgy mégis mivel hegyeztem ki a csúnya férfiakra a válaszaimat, azzal hogy leírtam nemtől független a megcsalás egy gusztustalan és aljas húzás? Oké.:) Még mindig az a felállás a kérdés szerint, mikor a férfi a megcsaló, nem értem miről kéne akkor írni.

2021. ápr. 5. 22:32
 44/46 anonim ***** válasza:
39%
Mert mással már nem tudják. Ők maguk nem kellenek, így a gyereket használják fel. Szomorú és egyben szánalmas.
2021. ápr. 7. 01:56
 45/46 anonim ***** válasza:
40%
Azok pontozzak le akik azt tették, én is elvalt vagyok nem tettem ilyet, és nem is pontozgatom le aki azt írja, hogy van ilyen, mert van ilyen. Én is ismerek anyukát aki, éveket a gyerekkel zsarolta az apát, Csóri pasi meg mindent úgy csinált ahogy a nő kérte csak láthassa a gyereket....
2021. ápr. 7. 12:02
 46/46 anonim ***** válasza:
0%

Vicces, ahogy leponozták az utolsó két hozzászólót...

Gyerekkel zsarolni csak beteg ember fog, akit nem érdekel hogy mi lesz szegény gyerekkel...

2021. ápr. 7. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!