Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért zsarolják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért zsarolják a párjukat a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Úgy jó, hogy azért marad veled, mert fél, hogy az ország másik végébe költözöl, ha elhagy? Vagy, hogy így biztosítod be, hogy ne csaljon meg?

Nem provokációnak szánom, de rengeteg nő hangozatja, hogy úgy megkeseríti a párja életét, ha megcsalná, vagy lelépne, hogy sosem áll talpra még anyagilag sem.

Ez normális?

2021. ápr. 5. 16:57
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
49%
Igen, jól teszik. A férfi ne csalja meg a nőt, aki szült neki.
2021. ápr. 5. 16:59
 2/46 A kérdező kommentje:
Hú 1-es de nagy gáz van nálad. Remélem, tényleg remélem, hogy nincs nálad gyerek.
2021. ápr. 5. 17:02
 3/46 anonim ***** válasza:
66%
1-es vagyok. Nincs gyerek és nem is lesz. De hát miért kell megcsalni a gyerekes anyákat?
2021. ápr. 5. 17:04
 4/46 anonim ***** válasza:
39%

Én is remélem, hogy nincs gyereke. Ennél undorítobb nincs is.Felhasználni egy gyereket , és kitenni ennek.

Egy válás két ember dolga nem a gyereké. Belerángatni gusztustalan.

Intelligens nő pedig nem láncol magához így senkit.

Olyan nők fegyvere ez, akik egyébként is manipulatívak, zsarnokok

2021. ápr. 5. 17:07
 5/46 anonim ***** válasza:
75%
Ezt én se értem. Ha kihűlt, vagy megromlott a kapcsolat, akkor el lehet válni, nem kell a másik háta mögött aljas, gerinctelen féreg módjára csalni. Ha meg valaki mégis az utóbbit választja, akkor igazán nem tudom sajnálni, ha a megcsalt fél “megkeseríti” az életét.
2021. ápr. 5. 17:07
 6/46 anonim ***** válasza:
32%
A nök nagyon undorító módon tudnak szakítani. Volt benne részem. Semmi nem szàmít ha az exének kárt okozhat. Még akkor is ha ő kúrt félre.
2021. ápr. 5. 17:25
 7/46 anonim ***** válasza:
30%
Undorító ez az 1-es! Meg az ilyen nők is! Zsarolás az megy...
2021. ápr. 5. 17:27
 8/46 anonim ***** válasza:
78%
De a zsarolás az csak a reakció. Ha a férj tisztességes módon a felesége elé áll, és elmondja, hogy nem boldog, ki akar lépni a házasságból, és csak a válás után kezd új kapcsolatot keresni (alkalmit is), akkor azt mondom, ezt így kell, és ha a feleség ilyen helyzetben kezd zsarolni, meg fúrni az új kapcsolatot, meg mittudomen, akkor ott tényleg a nő a seggfej. De ha a férj a nő háta mögött csalja, akkor már más a helyzet, és tényleg meg is érdemli, ha nem hagyja csak úgy szó nélkül a feleség. Most tényleg miből áll szakítani, ha más kell? Szerintem a legtöbb értelmes nő, ha ilyen tisztességes módon van intézve a dolog, akkor nem kezd zsarolni.
2021. ápr. 5. 17:38
 9/46 anonim ***** válasza:
13%

Jólvan menj már innen #10.

Nincs ilyen hogy megérdemli a férj. Az egy teljesen más dolog ha épp csalja. NINCS zsarolás egy kapcsolatban. Abszolut nem elfogadható, és sajnos mint sok más ez is nőkre jellemző.

2021. ápr. 5. 17:40
 10/46 anonim ***** válasza:
79%
Egy kapcsolatban nincs csalás se. Szerintem meg az nem elfogadható. Egyik féltől sem.
2021. ápr. 5. 17:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!