Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan zsaroljátok érzelmil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan zsaroljátok érzelmileg a párotokat? Mik a módszereitek és miket értek el?

Figyelt kérdés

2019. aug. 12. 01:58
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Öngyilkossággal fenyegetőztem. :D

Rá pár hónapra meg is kaptam tőle, amit akartam.

2019. aug. 12. 03:30
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

#1. Inkább ő ölt meg téged?

33/f

2019. aug. 12. 03:51
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Ezt biztos, hogy ide akartad, és nem a tini kapcsolatokba?
2019. aug. 12. 05:49
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem nagyon kell zsarolni, mert ha csak megmondom neki, hogy ez vagy az nekem nem tetszik, már maga alatt van, meg akkor is, ha nem rosszindulatból teszem. A legutóbb azt mondtam neki, hogy jó, akkor csináld, ahogy akarod, én többet nem szólok bele, és ezt is sertések vette, gondolom azt látta bele, hogy ezek után ő sem fog már érdekelni egyáltalán, és végül úgy csinálta, ahogy én gondoltam, hogy kellene.
2019. aug. 12. 06:49
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Én nem zsarolom érzelmileg. Néha van, hogy valamire nemet mond, akkor elsírom magam, de nem azért, hogy én ezzel zsaroljam, hanem mert tényleg szomorú leszek attól, ha valamibe már beleéltem magam, várom, és ő meg visszadobja az ötletet. És minthogy ő nem szereti, ha sírok, ezért ebből általában az lesz, hogy nekem kedvez, de ez becsszó nem direkt manipuláció :D
2019. aug. 12. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
10 év házasság alatt még nem volt szükségem ilyesmire.
2019. aug. 12. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem zsarolom, megbeszélem vele.
2019. aug. 12. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem nem adod oda a piros dömpert megmondom az óvónéninek, hogy meghúztad a hajaaaam" - Kérdező, azért ez a fajta problémakezelést az ember idővel maga után hagyja, az óvodai homokozóval együtt.

Szóval nem, ha nekünk a párommal bármiféle problémánk adódik egymással, akkor kinyitjuk a szánkat, szavakat formálunk... szóval megbeszéljük egymással.

A zsarolás, játszmázás lehet, hogy pillanatnyilag bejön, de hosszú távon csak veszíteni lehet vele.

2019. aug. 12. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!