Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban annyira könnyű válni férfiként?
Rengeteg nőt látok itt, akik dühöngve ecsetelik, hogy megcsalás esetén egyből válnak.
Ezért szeretném kérni- bár úgysem fog összejönni- hogy férfi sorstársaim írják le saját tapasztalataikat.
Mivel a nők mindig jobb helyzetben vannak. Gyerek esetén még a lakás is általában náluk marad, nem beszélve a gyerekről
Kérem, hogy olyan férfiak írjanak, akik csaltak, vagy csalták meg őket.
Valóban csak úgy fel lehet állni és otthagyni mindent ami anyagilag beletettél, nem beszélve a gyerekről?
Hogy oldottátok meg?
Illetve akik maradtatok házasok, hogy kezelitek? Nem nyitott házasságra gondolok.
Lehet egyáltalán működőképesség tenni így egy kapcsolatot?
Jó, újból leírom. Olyan esetre gondolok, ahol az apuka nem tojik rá. Meglepő módon ilyen is van. Hétvégi szülő sem szeretne lenni.
De anyuka nem ilyen könnyen beleegyezős
Kérdező, menekülj, amíg lehet! Amint láthatod, ha egy ilyen kérdést kimersz írni, akkor egyből lecsap a frusztrált női kommandó. Ha fordított nemekkel írnád, akkor már 100 sztorit leírtak volna ugyanezek a lények és elszidták volna a férfiakat.
Egyébként láttam ilyen eseteket. Volt olyan, ahol a nő vitte a cég felét is, amiben nem volt igazából semmi munkája, csak a nyugdíjjal ügyeskedtek volna, ezért papíron dolgozott csak ott.
15 Tipikus, otthon is vernyegő nő vagy, aki ezer éve kielégítetlen. Remélem, hogy én is segítettem ezzel a görbe tükörrel :)
Írkálj még nyugodtan, gondolom más nem szívesen hallgat meg, te kis kényszeresen kioktató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!