Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfiként milyen könnyű cigány nőkkel összejönnöm?
Figyelt kérdés
Mekkora esélyem van náluk? Illetve ők mit néznek meg egy pasin?
Valakinek vannak tapasztalatai, történetei ezzel kapcsolatban?
2020. aug. 11. 19:43
1/11 anonim válasza:
Szerintem kissebb mint magyarnál.
2/11 anonim válasza:
Inkább hanyagold a romákat
Ha jót akarsz 🤣
4/11 anonim válasza:
Ők a lóvédat nézik. Amíg tejelsz, mellékesen lefekszenek veled. Miután már nem tejelsz, onnantól nem.
5/11 anonim válasza:
Ha van vagyonod, akkor el is veheted, amíg pénzé nem teszed és fel nem élitek. Ha van havi kereseted, akkor el is tarthatod a cigány csajt és a szedett-vedett kölykeit.
6/11 anonim válasza:
Menj ki a szemétégető mellé és egyből könnyű dolgod lesz 😄
Most komolyan, neked egy kapcsolatnál az a legfontosabb, hogy x bőrszíne, szemszíne stb. legyen valakinek? Össze lehet roma nővel is jönni, ha erre vágysz. Bár szerintem nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban. Ha meg csak dugni akarsz... akkor az elején leírtam merre keresgélj 😄
7/11 anonim válasza:
cigánykrva még azóba jöhet, úgyis sok van belölük...
8/11 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek nehezebb lenne mintha magyart keresnék?
2020. aug. 12. 18:54
9/11 anonim válasza:
Ha a családja, és a lány mentalitása, viselkedése hasonlít a tiedéhez akkor nem nehéz.
10/11 A kérdező kommentje:
Veszekedős ordibálós családból származom (elsősorban anyám miatt).
Illetve sokáig éltem kint egy Magyarországnál sokkal csóróbb országban.
2020. aug. 13. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!