Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem könnyű a Szinglik élete ? Főleg szexuálisan..?
Szingli hölgy listája pár szexmentes hónap után:
1: Ettem 2 száraz kiflit, hogy végre fuldokoljak.
2: Mély-torkoztam a fogkefémen.
3: Álltam az esőben, csak hogy érezzem, milyen nedvesnek lenni.
4: Elmentem a Starbucks-ba, hogy valaki végre a nevem kiáltsa.
5: A fogorvos azt mondta, köpjek, de én nyeltem.
6: Csak az egyik lábamat borotváltam le, hogy ha lefekszem és összesimulnak a lábaim, úgy érezzem, egy férfi fekszik mellettem.
7: Próbáltam magam letartóztattatni, hogy valaki végre megbilincseljen.
8: A fodrászom véletlenül meghúzta a hajam, felnyögtem és apucinak hívtam.
9: Lédús gyümölcsöt eszek, hogy valami spricceljen a számba.
10: Ismét az esőben álltam, felnéztem és azt mondtam, "igen, ez az, baby, az arcomba mindet".
11: Feltettem a telefonom töltőre... szépen lassan dugtam bele a kábelt, közben megkérdeztem, "Így jó...? Így szereted...?"
12: Leejtettem a szappant zuhanyzás közben és magamnak parancsoltam, hogy "hajolj le".
13: A kutyaparkban kérdeztek egy kutyát, hogy "ki a jó kislány?", megszólaltam, hogy "én."
14: Rágugliztam, hogyan szállhat meg egy démon, csak hogy érezzek magamban valamit.
15: Elmentem templomba, hogy végre térdelhessek.😂😜🥳🤫🙈
Egyetértesz?
szingli vagyok és sorban "utasítom el" a csajokat, minőségi szexet keresek és ha akarok össze is hozom, de inkább hosszabb távra keresek partnert még ha nem is komolyabb a dolog
sok csajjal az a baj úgy ki vannak éhezve, hogy nem is nagyon finomkodva utalnak :D
vannak olyanok akikkel meg tök jó a hangulat meg minden és a vágyak is stimmelnek
szóval a szingli csajok közül sincs mind annyira kiéhezve :D
Nem kamu kérdés
De szingli nőként jót nevettem
Persze aki keres tálal. De van az az életérzés mikor azonosulni tudsz ezzel
Csak egy gyengusz pasinak kell fizetnie a szexért
Ne általánosíts.
Nekem se fizettek azért h lefeküdjek
Ez nem kamu kérdés. Ez egyáltalán nem kérdés.
Mm vicci meg minden, de viccet mesélni a Humor kategóriában lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!