Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem lenne korai lefeküdni vele? Nem gondolna könnyű vérűnek?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk már, akkor csók volt aztán mivel külföldön dolgozik így 3 hétig kint van, de mindennap beszélünk és tartjuk a kapcsolatot. Komolyak a szándékai,és őszintének is tűnik.. A talin nagyon jól kijöttünk. Megbeszéltük ha haza jön találkozunk és csinálunk közös programokat. Azon gondolkozok ha úgy alakul akkor korai lenne-e lefeküdni vele.. én minden téren nagyon vágyok rá, és ha arra kerülne a sor én nem ellenkeznék, csak nem tudom h ez mennyire számítana könnyűvérűségnek.. inkább várjunk még vele? Mit tanácsoltok?2020. júl. 20. 07:36
1/6 anonim válasza:
Lévén, hogy ritkán tudtok talizni, így nem számít annak.
Nekem így elsőre ígéretesnek tűnik a dolog.
Igaz én sosem szerettem a távkapcsolatot, de amúgy szerintem nem tűnsz majd annak.
F
2/6 anonim válasza:
Alapvetően nem hiszek a távkapcsolatban, de nem ez volt a kérdésed. Szerintem nem fogsz könnyűvérünek tünni. Hajrá🤘
3/6 anonim válasza:
Háth ez 2. találka akkor az még korai.
Meg az hogy őszintének tűnik ???
4/6 anonim válasza:
Pont akkor kell amikor úgy érzitek mindketten. Vannak akik az első randin "minden" és évekig együtt maradnak. Mások meg hónapokig járnak, randizgatnak mire "megtörténik" utána meg pár héttel szétmennek.
Szóval nem ezen múlik egy kapcsolat tartóssága, hanem hogy mennyire erős köztetek a közös hullámhossz. Ha mindketten úgy érzitek akkor hajrá, nincs "szabvány" hogy hanyadik randik, meg mikor kell ágyba bújni.
6/6 A kérdező kommentje:
Én 22
Ő 24
2020. júl. 20. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!