Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es elvált férfiként mennyire könnyű új párt találni?
Ha igenyes vagy ,adsz magadra és nem ilyen apûtestû ,kényelmes emberke vagy ,akkor elég kônnyû.
N25
Az a külső és belső tulajdonságaidtól egyéni mentalitásodtól függ....
De ha átlagnan rendben vagy könnyű.
Bárki bármikor találhat társat!
Sok sikert kívánok kedves kérdező!
Nem nehéz,ha nincs eltunyulva testileg, lelkileg, szellemileg.
Párommal negyven körüliek vagyunk.Az itt hozzászólok számára írom,mert nagyon szeretnek általánosítani, hogy a párommal 8 hónapja vagyunk együtt.Jóformán semmije nincs, csak a munkája,amihez adtak szolgálati lakást.Mégis vele vagyok.
És amikor 25 éves "lotyó" voltam,akkor is a negyvenesekre buktam, mert már lecsitultak,komolyabbak, sármosabbak és értelmesebbek. Nem számított a pénz,nem kaptam se kocsit,se lakást,se vacsorákat. Azt hiszem egy-egy ruhát néha kaptam,de lehet,hogy csak alkalomkor. nem erről szólt.
Szóval nem minden fiatal nő lotyó,aki idősebb férfival van. (Rám azt mondták,apakomlexusom van,de ezek szerint most a hatvanasak kellenének,ám nem így van. Valójában kicsit fiatalabb is nálam a párom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!