Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már, hogy azért ábrándult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy azért ábrándultál ki a szeretődből, mert zavart, hogy otthon elhazudja a szerelmest?

Figyelt kérdés

Mindketten foglaltak vagyunk, két-két kisgyerekkel.

Lassan második éve leszünk együtt és engem egyre jobban zavar, amit csinál a feleségével.

Én sem vagyok szent, de a férjem pontosan tudja, hogy a mi kapcsolatunkat a gyerekek és anyagi függőség (közös vállalkozás, lakás, befeketetés stb) tart össze.

Még az elején úgy éreztem, hogy mindkettőnk részéről ez egy menekülés otthonról, de elég hamar jöttek az érzések. És biztos vagyok benne, hogy nem hazudik nekem, mert mindketten tudjuk, hogy nem lesz válás és hogy a másik hogy él otthon. Viszont eléggé irritál, hogy azt látom, a neje semmit sem tud és bár sejti , és még azt sem mondanám, hogy egy túl szerethető ember. Őket is a közös gyerekek tartják össze, és kb. napi szintűek a veszekedések.

Tudom bizonyára egyrészt az érzéseim miatt is zavar viszont főként azért, mert nem tudok olyan embert már sokáig őszintén szeretni, akinél látom, hogy így színészkedik. Mintha boldog lenne, pedig távolról sem az.

Lehet, hogy rossz ember mégis? Van itt olyan, aki ilyen helyzetben van, mint a szeretőm és rákényeszerül erre? Nem érzed rosszul magad emiatt?

Tudsz évekig hazudozni?

Legyen kedves az írjon, aki érintett ilyen témában, nem óhajtok erkölcsi vitát kezdeni

2021. ápr. 1. 19:02
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy veled kefelni jobb, ot meg nagyon szereti.
2021. ápr. 2. 02:45
 32/45 anonim ***** válasza:
69%
Nézd, az hogy te a férjeddel meg tudtad beszélni, hogy papíron maradtok együtt anyagiak/gyerek miatt de alapból ő jobbra te balra, az egy dolog. A férjed részéről kellett ehhez intelligencia és talán nem törődömség is, hogy neki ez így megfelel. Az, hogy te ezt felvállaltad vele szemben, becsülendő még ebben a helyzetben is. De fogd fel, hogy a legtöbb házasságba ez nem férne bele, hiába vegetálnak egymás mellett a felek. Ha a pasi borítana, lehet válás lenne a vége, vagy ha az nem, mert anyagiak miatt ők se tudnak szétmenni, akkor meg veszekedés lenne mondjuk nap mint nap. Mondjuk nem értem, hogy nem veszi észre, hogy a férje 2 éve másba lógatja, de ez más kérdés.
2021. ápr. 2. 07:39
 33/45 A kérdező kommentje:

31. Szeretném, ha engem így szeretnének...

Nem igazán értem, hogy kik írogatnak itt választ, de őszintén remélem, hogy nem gondolják komolyan, hogy az szereti a párját, aki folyamatosan hazudozik.

32. Értelek, egyetértek. Igen, válás lenne, és félti a gyerekeket ez tény. Csak mondom legalább nem játszaná túl. Nem miattam, feleség miatt. Szerintem egyébiránt látja, vagyis sejti, de inkább nem néz vele szembe

2021. ápr. 2. 12:26
 34/45 anonim ***** válasza:
82%
Nem olyan rossz neki azért otthon,ha ennyi ideje nem válik.Téged használ mert más vagy a neje meg egy biztos pont.Mindig előadják a hattyúk halálát,közbe a fele se igaz.Igazából neked hazudik jobban,de nagyon.
2021. ápr. 2. 14:11
 35/45 A kérdező kommentje:

34/ Jól van, egy újabb feleség :)

Megnyugtatlak senki sem használ senkit. Felnőtt emberek vagyunk

Semmilyen hattyú halála nincs előadva, de előbb-utóbb látod a másik életét és egy-egy elejtett szóból is le tudod vonni a következtetést.

De tőlem hidd ezt, úgyis ezen rugózol, hogy ezt bebizonyítsd. Ha már ilyen biztosan állítód, hogy az az ember mit gondol érez akit soha egy perce sem láttál :)

Remélem te az a feleség vagy, aki elhiszi, hogy szeretik, mert a szeretőnek "hazudnak" Igaz, hogy rólad és gusztustalan dolgokat, de azért szeret :)

Esküszöm ez már komédia, hogy egy-egy ember csak azért jön a poszthoz, és ír totál irreleváns dolgokat, amit senki sem kérdezett, mert itt akarja más torkán lenyomni az igazát.

Indíts külön posztot, hátha

2021. ápr. 2. 14:17
 36/45 anonim ***** válasza:
72%
Hahó ember férfi vagyok és nem feleség,álmodj királylány.
2021. ápr. 2. 14:24
 37/45 A kérdező kommentje:
36/ Valószínű :)
2021. ápr. 2. 15:26
 38/45 anonim ***** válasza:
55%
Ajjaj, azért van baj a stílusoddal rendesen...
2021. ápr. 2. 15:29
 39/45 anonim ***** válasza:
72%
#30: Hiába áltatod magad. ha annyira te kellenél neki, akkor elválna.
2021. ápr. 2. 15:35
 40/45 A kérdező kommentje:

Én stílusommal nincs baj, csak nem süllyedek le arra a szintre, hogy öncélú, bugyuta veszekedésbe álljak bele. Feltettem egy kérdést, és meglepő módon mindenki hozza a saját sértettségét. Ennyi retardált van itt?

Iskolában, ha a tanár megkérdezte, hogy mennyi kettő meg kettő, akkor elszavaltad a Himnuszt? Vajon miért érzed olyan égetően fontosnak, hogy megnyilvánulj olyanban, ami nem releváns?

39 Még mindig feleslegesen vered magad, mivel nálunk fel sem merül a válás :) Egyébiránt továbbra is csak sötét maradsz ezzekkel a felesleges próbálkozásokkal. Pontosan tudod te is, mivel biztos vagyok benne, ebben a témában nyakig benne vagy, hogy millióan élnek úgy rossz házasságban, hogy szívük szerint már rég mennének másfelé, de nem tudnak. Tudod kedves x. sokszor egy gyerek jóléte előrébb való :)

2021. ápr. 2. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!