Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy azért ábrándultál ki a szeretődből, mert zavart, hogy otthon elhazudja a szerelmest?
Mindketten foglaltak vagyunk, két-két kisgyerekkel.
Lassan második éve leszünk együtt és engem egyre jobban zavar, amit csinál a feleségével.
Én sem vagyok szent, de a férjem pontosan tudja, hogy a mi kapcsolatunkat a gyerekek és anyagi függőség (közös vállalkozás, lakás, befeketetés stb) tart össze.
Még az elején úgy éreztem, hogy mindkettőnk részéről ez egy menekülés otthonról, de elég hamar jöttek az érzések. És biztos vagyok benne, hogy nem hazudik nekem, mert mindketten tudjuk, hogy nem lesz válás és hogy a másik hogy él otthon. Viszont eléggé irritál, hogy azt látom, a neje semmit sem tud és bár sejti , és még azt sem mondanám, hogy egy túl szerethető ember. Őket is a közös gyerekek tartják össze, és kb. napi szintűek a veszekedések.
Tudom bizonyára egyrészt az érzéseim miatt is zavar viszont főként azért, mert nem tudok olyan embert már sokáig őszintén szeretni, akinél látom, hogy így színészkedik. Mintha boldog lenne, pedig távolról sem az.
Lehet, hogy rossz ember mégis? Van itt olyan, aki ilyen helyzetben van, mint a szeretőm és rákényeszerül erre? Nem érzed rosszul magad emiatt?
Tudsz évekig hazudozni?
Legyen kedves az írjon, aki érintett ilyen témában, nem óhajtok erkölcsi vitát kezdeni
FÉRFI vagyok. Segítek.
Tekints úgy a kanidra, mint egy tortára. A torta ott van a cukrászdában.
Nem tudod megvenni és hazavinni. De akkor miért nem elég, ha néha-néha bekapsz belőle egy szeletet? Amikor van időd és kedved hozzá. És ha más is eszi...sebaj, jut még neked is.
9. Látom nem érted. Ha boldog lenne, és köztünk nem alakult volna ki olyan, amitől egyértelmű, hogy otthon mi van, akkor sajnálom
Ha neked normális, hogy valaki otthon boldog úgy, hogy hazudik évek óta a neje szemébe... Nem baj, nem érted, semmi vész.
Remélhetőleg más tudja értelmezni mi azzal a gond, hogy félrejárunk és még annyira sem vagyunk becsületesek, hogy x idő után közöljük otthon, máshoz járunk vagy legalább ne játszuk a hősszerelmest.
Szexkapcsolatot tervezni egy dolog, de mikor valahol már érzések vannak, vagy ha nincsenek is de folyamatosan becsapsz valakit otthon, akkor nem ártana nem úgy tenni, mintha szeretnéd. ...azt akinek hazudsz.
10/ Kur,va nagy betűkkel leírod, hogy kussoljak és csodálkozol, hogy így reagálok?
11. Nem igaz, hogy ilyen nehezen érthető.
Nekem ez így megfelelő állapot, csak kezdem megsajnálni az asszonyt. Ez van
Én becsületesen letisztáztam otthon, hogy mi van. Ettől még nem lesz válás és boldog összeköltözés.
Viszont csípi a szemem amit csinál.
És nem, nem fogom bemártani , inkább mint írtam lassan kezd antiférfi lenni a szememben
14. Jól van, ne törődj semmivel. Ha szerinted ez a bajom, akkor ez...
Tőlem játszhatja a boldogot, de legalább sejtse a neje.
Nekem nem hazudik, nincs oka, és egy embert megismersz ennyi idő alatt, főleg abból ahogyan viselkedik.
Tavasz van, biztos azért :)
18. Minden kapcsolatban vannak elvárások. Nyilván a tieidben eddig nem voltak, hogy nem érted. Ha valakit megkedvelsz / megszeretsz, hiszel benne, hogy helyesen jár el. Nincs mindenféle ok. Elég egyértelmű, hogy gyerek és anyagi kötöttség mellett nem egy vidámparki séta lenne a válás.
Lenne gyereked értenéd. Ha nem tudsz jólétet biztosítani, maradsz. De ettől még ember vagy és vágysz szerelemre, és ha otthon már nincs, ez marad.
És de, van közöm hozzá, hogyne lenne, hiszen tudok az életéről. Kb.akkor mondhatnád, hogy nincs ha beleszólnék mit csináljon. Viszont az már az én dolgom, hogy hogy érzem magam ettől.
Kb. ezzel mintha azt mondtad volna, hogy a párod a melóhelyeden mindenkit megrúgdos, de semmi közöd hozzá, hiszen nem otthon csinálja. Rám hatással vannak más tettei
19. Látom te ezek szerint kutyának sem kellesz, hogy itt erőlködsz.
Továbbiakban nem válaszolok, ilyen primitív hozzászólásokra.
És aki nem érintett, menjen, találjon magának végre valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!